Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

Αδιανόητο: Τον δάγκωσε ένα φίδι κι αμέσως μετά αυτός δάγκωσε τη γυναίκα του! Μόλις μάθετε το λόγο θα παγώσετε!

Απίστευτο!

19 Φεβρουαρίου 2020 08:13
Αδιανόητο: Τον δάγκωσε ένα φίδι κι αμέσως μετά αυτός δάγκωσε τη γυναίκα του! Μόλις μάθετε το λόγο θα παγώσετε!

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία όταν ένα φίδι δάγκωσε έναν άντρα κι αυτός στη συνέχεια δάγκωσε τη γυναίκα του. Ο λόγος; Ήθελε να πεθάνουν μαζί! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα εξωφρενικό σκηνικό με φίδι καθώς λίγο καιρό πριν ένα φίδι δάγκωσε μια γυναίκα και πέθανε από... τη σιλικόνη

Ο Σανκάρ κοιμόταν στο σπίτι του στην Ινδία, στην περιοχή Samastipur, όταν τον δάγκωσε το φίδι και μέχρι το πρωί, η κατάστασή του είχε χειροτερέψει.

Επειδή φοβήθηκε ότι δεν του είχε απομείνει πολύς χρόνος, κράτησε το χέρι της συζύγου του, Αμίρι Ντέβι, και της είπε ότι ήθελε να μείνουν ενωμένοι και στο θάνατο.

Δαχτυλίδι χάθηκε στις ΗΠΑ και βρέθηκε σε δάσος στην Φιλανδία 47 χρόνια αργότερα!

Έτσι, όπως ανέφερε το India Today και αναμεταδίδει το Newsweek, έμπηξε τα δόντια του στο χέρι της Αμίρι και έπεσαν και οι δύο αναίσθητοι.

«Μου είπε ότι με αγαπούσε πάρα πολύ και ήθελε να πεθάνουμε μαζί και έπειτα πήρε το χέρι μου και με δάγκωσε.

»Του το επέτρεψα» φέρεται να είπε η γυναίκα του Σανκάρ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι πάνω στο κρεβάτι του. Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Ένας άντρας έχει προκαλέσει συζήτηση, αφού έβαλε ένα λιοντάρι, ένα φίδι και ένα κροκόδειλο στα κρεβάτια των φίλων του για να δει αντιδράσεις τρόμου τους. Μετά την ιστορία χτες με το θηλυκό λιοντάρι και τον μπαμουίνο σας έχουμε ακόμα μια σοκαριστική!

Στο βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές, ο Ρώσος Khizri Zapirov που μένει στη Μόσχα, φαίνεται να μπαίνει σε μια κρεβατοκάμαρα με ένα νεαρό κροκόδειλο στα χέρια του.

Τοποθετεί το ερπετό στο κρεβάτι όπου κοιμούνται δύο άντρες και στη συνέχεια φωνάζει δυνατά για να ξυπνήσουν.

Όταν ο ένας από τους άνδρες βλέπει τον κροκόδειλο να σέρνεται στο κρεβάτια του, πετάγεται από το κρεβάτι ουρλιάζοντας, καθώς ο Khizri και οι φίλοι του ακούγονται να γελούν από την κάμερα.

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι

Μια άλλη στιγμή, φαίνεται να κάνει το ίδιο πράγμα βάζοντας έναν τεράστιο πύθωνα στο κρεβάτι ενός φίλου του που κοιμόταν. Ο φίλος του ταράζεται, βλέποντας το φίδι απλωμένο δίπλα του.

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι

Στο πιο πρόσφατο βίντεο του, ο άντρας τοποθετεί ένα λιοντάρι στο κρεβάτι του φίλου του και εκείνος πετάγεται και κρύβεται σε μια γωνία του δωματίου.

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι

Οι ομάδες δικαιωμάτων των ζώων έχουν παραπονεθεί στην αστυνομία και απαίτησαν να τιμωρηθούν για τη σκληρότητα των ζώων.

Ο άντρας εξήγησε ότι δανείστηκε τα ζώα από έναν φίλο που τα εκπαιδεύει και ότι ήταν παρών κατά τη διάρκεια κάθε βίντεο για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των ζώων.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη σχολιάσει.

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share