Αμέτρητα views: Αυτό είναι το ασίκικο ζεϊμπέκικο ξανθιάς γυναικάρας που έσπασε κάθε ρεκόρ

Άφησε εποχή

Ένα από τα γυναικεία ζεϊμπέκικα στην ελληνική τηλεόραση που έχουν αφήσει εποχή ήταν και αυτό της Έρρικα Πρεζεράκου; Η όμορφη πρώην αθλήτρια στο παρελθόν έχει περάσει από το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με το ζεϊμπέκικο της! Ανδρικά και μη... Όπως καθηλωτικό ήταν και το ξυπόλυτο ζεϊμπέκικο της Αθηνάς Οικονομάκου

Expand player

Με βαρύ και μαγκιόρικο στυλ άφησε το στίγμα της και ο χορός της έμεινε στα χρονικά. Δείτε το εντυπωσιακό χορευτικό στο βίντεο που ακολουθεί:

Συγκινεί το πανελλήνιο μέχρι σήμερα: Το αξέχαστο ζεϊμπέκικο αγαπημένου τραγουδιστή στον γάμο του (video)

Αυτό το ζεϊμπέκικο του τραγουδιστή είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστεί, αφού ήταν βαρύ αντρίκιο και τρομερά συγκινητικό! Με το τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου και με τον κόσμο να σπάει πιάτα στα πόδια του, ο Αντώνης Ρέμος χόρεψε στη δεξίωση του γάμου του και άφησε εποχή, όπως ακριβώς είχε κάνει και αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός!

Παρών και ο Σάκης Ρουβάς που χειροκροτούσε όση ώρα χόρευε ο Αντώνης Ρέμος. Ο καλλιτέχνης ύστερα από 10 χρόνια συμβίωσης παντρεύτηκε εκείνη την μέρα την αγαπημένη του Υβόνη Μπόσνιακ. Ο γάμος ήταν πραγματικά ονειρικός με μόλις 350 καλεσμένους, πολύ χορό και φυσικά τραγούδι!

Απολαύστε τον τραγουδιστή να χορεύει:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση από παίκτη του Survivor!

Συγκινεί το πανελλήνιο μέχρι σήμερα: Το αξέχαστο ζεϊμπέκικο αγαπημένου τραγουδιστή στον γάμο του (video)