Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση από παίκτη του Survivor!

Θα κλάψετε!

16 Ιουνίου 2022 22:50
Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση από παίκτη του Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το εορταστικό επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΙ την παραμονή Χριστουγέννων του 2017 θύμισε κάτι από Survivor αφού δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του που έδωσαν το παρών!

Μεταξύ αυτών και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος επιχεήρησε για… κακή μας τύχη να χορέψει ζεμπέκικο! Όταν δίτε το συγκεκριμένο βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια, όπως και μεΤο χειρότερο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας:

Το ανατριχιαστικό ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα λίγο πριν τον θάνατο

"Ανακαλύψαμε" ένα βίντεο με πασίγνωστο Έλληνα να χορεύει ζεϊμπέκικο ! Τον αναγνωρίζετε; Μόλις δείτε ποιος είναι θα πάθετε σοκ.

Ο λόγος για τον αγαπημένο, Στάθη Ψάλτη, ο οποίος λίγο πριν τον θάνατό του, γλέντησε με τους φίλους του.

Παλικάρι μέχρι τέλους και μερακλής σε όλη του τη ζωή, ο Στάθης Ψάλτης ήξερε να διασκεδάζει και αυτό φαινόταν σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, μέχρι που η σοβαρή ασθένειά του, τον έριξε στο κρεβάτι του. Ωστόσο, στο παρακάτω βίντεο, θα τον δείτε να διασκεδάζει με την καρδιά του, χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Και επειδή ξέρουμε, πόσο σας αρέσει να βλέπετε ανθρώπους να χορεύουν, δείτε εδώ έναν νεαρό φαντάρο να προκαλεί συγκίνηση με τον χορό του. Ξετρελάθηκαν όλοι όταν τον είδαν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share