"Μεγάλο ρίσκο το άνοιγμα των συνόρων! Πρότασή μου να..." Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί

"Μήπως η Κύπρος μας βάζει τα γυαλιά..."

Τις απορίες του σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων της Ελλάδος χωρίς το απαραίτητο τεστ για τον κορωνοϊό εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Expand player

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, με αφορμή τις αποφάσεις της κυπριακής και πορτογαλικής κυβέρνησης για το όλο ζήτημα, τόνισε πως είναι μεγάλο ρίσκο να έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα χωρίς το απαραίτητο τεστ.

Πρόταση του Τάσου Δούση; Να σκεφτούν στην κυβέρνηση να δαπανήσουν χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για αγορά τεστ, διότι ανάμεσα στις 25 χώρες που θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου είναι και η Ιταλία και η Βρετανία!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

"Η ειλικρίνεια και η αλήθεια κερδίζουν ακόμα κι ας είναι σκληρές": Ο Τάσος Δούσης αποθεώνει τον Σωτήρη Τσιόδρα

Την άποψή του για τον Σωτήρη Τσιόρδα και την καθημερινή του παρουσία επί 72 ημέρες στις οθόνες μας εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης μίλησε ανοικτά για τον Σωτήρη Τσιόδρα, όπως πραγματικά αισθάνεται μέσα από την καρδιά του! Ο Τάσος Δούσης του "έβγαλε το καπέλο" για το γεγονός πως ο άνθρωπος αυτός δεν την "ψώνισε" ποτέ και παρέμεινε προσγειωμένος ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως θα πρέπει σ' όλους μας να γίνει μάθημα ότι η ειλικρίνεια και η αλήθεια κερδίζει και ας είναι μερικές φορές σκληρή!

Σε μια χώρα που το... "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" είναι εθνική ταυτότητα, ο Σωτήρης Τσιόδρας έδειξε το "δεν με ενδιαφέρει αν με ξέρεις"!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

7+1 συμβουλές από τον Τάσο Δούση για να μην την "πατήσετε" στις παραλίες

Τάσος Δούσης: Οι 4 λόγοι για να αρχίσεις να ταξιδεύεις μετά την πανδημία