Φρίκη με την κακοποίηση των ζώων στη «Ντίσνεϊλαντ του αγροτουρισμού»! (Video)

Προσοχή ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες!

Φρίκη με την κακοποίηση των ζώων στη «Ντίσνεϊλαντ του αγροτουρισμού»! Οι εικόνες από την Ντίσνεϊλαντ του αγροτουρισμού των ΗΠΑ προκαλούν θλίψη για τα ζώα..

Expand player

Το βίντεο από την φάρμα Fair Oaks Farms κατέγραψε μέλος της ομάδας Animal Recovery Mission που κατάφερε να προσληφθεί το 2018.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί οι τραγικές συνθήκες για τις αγελάδες που διαβιούν στη φάρμα με θερμοκρασίες έως 43 βαθμούς Κελσίου, με ξύλο και κλωτσιές στο κεφάλι από εργαζομένους.

Ο μυστικός υπάλληλος της οργάνωσης που κατέγραψε τις άθλιες συνθήκες αποκάλυψε ότι οι εργαζόμενοι στη φάρμα δεν λαμβάνουν καμια εκπαίδευση για το πώς να χειρίζοντα τα ζώα εκτός από το πώς να διαχειρίζονται τις σορούς τους. Σύμφωνα με τον ίδιο η βια προς τις περίπου 15.000 αγελάδες που διαθέτει η φάρμα οφείλεται στην «οργή» των εργαζομένων επειδή οι αγελάδες δεν θέλουν να τραφούν από τεχνητές θηλές.

Ιδιοκτήτης της φάρμας είναι ο κτηνίατρος Μάικ ΜακΚλόσκι..

Από την πλευρά του ο ΜακΚλόσκι σε δήλωσή του απέδωσε τα όσα έχουν καταγραφεί στο βίντεο στις ενέργειες τεσσάρων υπαλλήλων και ενός συνεργάτη-οδηγού με τους οποίους έχει λήξει η συνεργασία. «Αποτελεί σοκ και αποκάλυψη για εμάς να ανακαλύπτουμε ότι κάτω από τη μύτη μας είχε υπαλλήλους που αδιαφορούσαν για τα ζώα, τις διαδικασίες που ακολουθούμε και τον νόμο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του.

Ήδη, πάντως, τουλάχιστον δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν τη συνεργασία με την φάρμα.

Δείτε το βίντεο:

97χρονος αλεξιπτωτιστής της απόβασης της Νορμανδίας ξανακάνει το άλμα! (Video)

Επί χρόνια φοβόταν ότι οι Γάλλοι δεν θα τον είχαν συγχωρέσει για τις καταστροφές που προκάλεσε στον πόλεμο. Εβδομήντα πέντε χρόνια μετά την Απόβαση στη Νορμανδία, ο 97χρονος Τομ Ράιςεπανέλαβε σήμερα το άλμα με αλεξίπτωτο που είχε κάνει στις 6 Ιουνίου 1944, υπό τα χειροκροτήματα του πλήθους.

«Ωραία πτήση, ωραίο άλμα, όλα ήταν τέλεια», είπε ο πρώην αλεξιπτωτιστής της 101ης αερομεταφερόμενης μεραρχίας του αμερικανικού στρατού, κατά την προσγείωσή του σε ένα χωράφι στα βόρεια της κοινότητας Καρεντάν.

Ο βετεράνος, με το αλεξίπτωτο στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, που φορούσε το κράνος της μονάδας του και σκούρα γυαλιά ηλίου, έκανε το σήμα της νίκης χαιρετίζοντας το συγκεντρωμένο πλήθος που παρακολουθούσε με ενθουσιασμό.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βίντεο υπερπαραγωγή απο το εστιατόριο με τα «χρυσά καλαμάρια» στη Μύκονο!

Κίνα: Εκτόξευσε τον πρώτο διαστημικό πύραυλο από πλωτή εξέδρα! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr