Αδιανόητο κλάμα: Ο Μητσικώστας «εισβάλλει» ως Ευαγγελάτος στο... παχύ έντερο του Καρβέλα για να αναλύσει την κλανιά του! (video)

«Είχε φάει προβατίνα με καραμελωμένο γκότζι μπέρι, τι πιο σύνηθες...»

Ο Νίκος Καρβέλας παραχώρησε μια συνέντευξη στην Νίκη Λυμπεράκη, η οποία έγινε viral για όλους τους λόγους κι ένας από αυτούς ήταν το γεγονός, ότι ο γνωστός τραγουδοποιός δεν κατάφερε να... κρατηθεί και αερίστηκε στον αέρα του Mega.

Expand player

Το γεγονός αυτό, φυσικά, μόνο απαρατήρητο δεν έμεινε, πολύ δε περισσότερο από τον Γιώργο Μητσικώστα, ο οιποίος στην πιο πρόσφατη εκπομπή του, το Mitsi VAR, αποφάσισε να... αναλύσει αυτή την ενέργεια του Καρβέλα, σατιρίζοντάς τον μέχρις εσχάτων και προκαλώντας για ακόμη μια φορά άφθονο γέλιο.

Ο αγαπημένος κωμικός, αρχικά, υποδύθηκε τον Καρβέλα σε συνέντευξη με τη Βίκυ Φλέσσα, όπου για ακόμη μια φορά, σύμφωνα με το σενάριο, ο πρώτος δεν μπόρεσε να κρατήσει το πνεύμα του, εκφραζόμενο και από το σώμα του, ενώ λίγο αργότερα το προχώρησε ένα επίπεδο πιο μακριά, σατιρίζοντας και τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα γραφικά του.

Ο παρουσιαστής, που στην πραγματική ζωή βρέθηκε στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, εμφανίζεται να μπαίνει στο... παχύ έντερο του Νίκου Καρβέλα, δείχνοντας την κατάσταση, που επικρατούσε και οδηγήθηκε στο να αεριστεί σε ζωντανή μετάδοση.

Δείτε τα βίντεο:

38 χρόνια πριν από την κλανιά: Όταν ο Νίκος Καρβέλας… κρεμάστηκε στην ντουλάπα του σπιτιού του με την Άννα Βίσση (photos)

Ο πάντα εκκεντρικός Νίκος Καρβέλας, που πρόσφατα μονοπώλησε το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για την περιβόητη κλανιά του, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει.

Όπως μεταδίδει το tlife.gr και ο Αλκίνοος Μπουνιάς, το 1986 ο δημοσιογράφος είχε επισκεφθεί το τότε καινούργιο σπίτι του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, στην Εκάλη. Ο σκοπός ήταν να του δείξουν τι περιείχαν οι ντουλάπες τους και να μιλήσουν για το ενδυματολογικό στυλ τους.

Το δημοφιλές καλλιτεχνικό ζευγάρι φιλοξένησε τον δημοσιογράφο για αρκετή ώρα στον όμορφο και ζεστό ιδιωτικό του χώρο κι έκανε ό,τι καλλίτερο για να πληροφορηθεί το αναγνωστικό κοινό του θρυλικού περιοδικού ΚΑΙ (που δημοσίευσε το φωτορεπορτάζ) το ενδυματολογικό του στυλ. Μάλιστα, ο Νίκος- όπως πάντα πρωτοποριακός αλλά και… προκλητικός- πήρε μια κρεμάστρα και κρεμάστηκε μες στη ντουλάπα του!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα ο Λάκης Λαζόπουλος - Μετά τα «μακάκας» και «φο@στης» υποστήριξε ανοιχτά τον συνθέτη (video)

Στέφανος Κασσελάκης: Άφησε άφωνο τον Νίκο Ευαγγελάτο - «Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά στη ζωή μου» (video)