Τατσόπουλος για Κασσελάκη: «Ζει ανάμεσα σε πάμπλουτους ανθρώπους και ήρθε να «αγοράσει» ένα αριστερό κόμμα» (video)

«Αυτά είναι μπερλουσκονισμοί»

Την άποψη ότι οι συγκρούσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσουν σε διάσπαση, εξέφρασε ο πολιτικός και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τα περισσότερα μέλη του κόμματος, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ» με αφορμή το «φαινόμενο» Στέφανος Κασσελάκης. Με την ευκαιρία, δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο του Tyler Mcbeth πριν τον γάμο του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Expand player

«Ο Κασσελάκης είναι ένας άλλος κόσμος, ζει ανάμεσα σε πάμπλουτους ανθρώπους και έρχεται να αγοράσει ένα κόμμα. Είναι φαινόμενο Μπερλουσκονιμού», είπε και πρόσθεσε: «η ιδιοτυπία εδώ είναι ότι ένας Μπερλουσκόνι, έρχεται να ‘αγοράσει’ ένα αριστερό κόμμα» και όχι -όπως είπε- ένα δεξιό συντηρητικό.

Στην ερώτηση αν ο Στέφανος Κασσελάκης παραμείνει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως «πιθανόν να παραμείνει αλλά θα αποχωρήσει το κόμμα».

Δίνει «πόνο» η εκπομπή του Λιάγκα με τον Κασσελάκη: Ξαναέβγαλε την «γιαγιά» του Στέφανου αλλά και την «καφετζού» της γειτονιάς του

Ρέστα δίνει ο Γιώργος Λιάγκας από την στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στην επικαιρότητα. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο νέο πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ και δεν το κρύβει.

Όλοι θυμόμαστε τον χαμό που είχε γίνει πριν περίπου ένα μήνα με την... περιβόητη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία τελικά δεν ήταν η γιαγιά. Λίγες μέρες μετά ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε μια αποκλειστικότητα σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ποια ήταν αυτή μα φυσικά η περιβόητη γιαγιά. Το επικό γέλιο της υπόθεσης ήταν ότι η γυναίκα δεν γνωρίζει καν τι συγγένεια έχει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κάτι κάποτε της είχε πει ο άνδρας της, όπως είπε, αλλά επίσης τόνισε πως μοιάζει με τον εγγονό της, ο οποίος είναι ένας κούκλος. Στο κλείσιμο μάλιστα η κυριά αυτή μας απήγγειλε και ένα ποίημα που είχε γράψει για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το έπος του Γιώργου Λιάγκα δεν σταμάτησε εκεί, αφού στα «καπάκια» άλλη μια... τρομερή αποκλειστικό μας «συγκλόνισε». Η καφετζού της γειτονιάς του Στέφανου μας αποκάλυψε τα... πάντα που αφορούν κάθε Έλληνα. Όπως τι καφέ πίνει ο Στέφανος...

Το τερμάτισε για τα καλά ο Γιώργος Λιάγκας...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βγήκαν «μαχαίρια» στον ΣΥΡΙΖΑ: Κατά μέτωπο επίθεση της «Ομπρέλας» στον Στέφανο Κασσελάκη με κείμενο-καταπέλτη

Έλενα Ακρίτα: «Να γεράσετε στο ίδιο μαξιλάρι» - Η ευχή της σε Κασσελάκη και Τάιλερ για τον γάμο τους (photo)