Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Αν αυτό το έλεγε κάποιος από εμάς θα το κάνατε πρώτο θέμα»: Κόντρα Τσίπρα-Κοσιώνη για τις δηλώσεις Πνευματικού

Ένταση on air

Οι πολυσυζητημένες δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Πνευματικού έφεραν μίνι κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Σία Κοσιώνη. Οι τόνοι ανέβηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Expand player

«Όταν έκανε ο κ. Κατρούγκαλος έκανε μια δήλωση που δεν ήταν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισα να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει πως: «Ο κ. Μητσοτάκης, παρότι ο κ. Πνευματικός έκανε την απαράδεκτη δήλωση για διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ, δεν έκανε τίποτα – τον κράτησε».

Κάπου εκεί… αντέδρασε η παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη η οποία τον διέκοψε και του είπε: «Εντάξει, πιστεύετε ότι ο κ. Πνευματικός εννοούσε ό,τι είπε;»

Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε έντονα απαντώντας: «Όχι εντάξει! Αν αυτό το έλεγε κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνατε κεντρικό θέμα τώρα…Βεβαίως πιστεύω ότι το εννοούσε γιατί αυτή είναι η κρυφή ατζέντα του κυρίου Μητσοτάκη».

Δείτε το βίντεο

Αλέξης Τσίπρας: Λάβαμε το μήνυμα των πολιτών - Αλλάζουμε και επανασυστήνουμε τις προτάσεις μας (video)

Εκλογές 2023: Πλαισιωμένος από τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπή ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το μήνυμα των πολιτών και πως στόχος είναι η ανατροπή των συσχετισμών. Παράλληλα, δείτε πώς χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής (21/5)

«Η σημερινή συγκρότηση και συνεδρίαση της νέας εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούμε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών», τόνισε μετά τη συνεδρίαση της νέας επιτροπής ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βελτιωθούμε» και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «βάζει τον πήχη ψηλά».

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για στόχο «ανατροπής των συσχετισμών των εκλογών» της 21ης Μαΐου.

Τόνισε επίσης πως έχει «πλήρη επίγνωση των δυσκολιών» αλλά και της ανάγκης «να αλλάξουμε εν κινήσει»

«Ο ελληνικός λαός ζητά απαντήσεις στα προβλήματα του, ζητά άμβλυνση των ανισοτήτων, ζητά δικαιοσύνη», είπε.

Έστειλε ακόμα μήνυμα πως πρέπει «να επανασυστήσουμε τις θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία».

Παράλληλα, έδωσε μία γεύση τη να περιμένουμε το επόμενο διάστημα. «Θα μιλήσουμε για τα μεγάλα ζητήματα και τις προτάσεις μας. Θα μιλήσουμε μεγαλύτερη σαφήνεια».

Ανέφερε επίσης πως «όλη η εκλογική επιτροπή θα συμβάλει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

«Μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε πως πρέπει «να αποτρέψουμε μία παντοδυναμία μίας δεξιάς ανεξέλεγκτης που θα επιβάλει σαρωτικές αλλαγές».

Πρέπει «να αποτρέψουμε μία εφιαλτική προοπτική μίας παντοδύναμης δεξιάς», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μητσοτάκης στην «Καθημερινή»: «Μονόδρομος η αυτοδυναμία» - «Δεν πρόκειται να καβαλήσω το καλάμι»

Εκλογές 2023: Ποιες έδρες επέλεξαν να κρατήσουν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης - Ποιοι βουλευτές δε θα μπουν στη Βουλή μετά την απόφαση του αρχηγού τους (Video)