Άσχημες εξελίξεις για τη Ρούλα Κορομηλά - «Μαύρα» μαντάτα για την παρουσιάστρια

Έπεσε πάνω σε «εμπόδια»

Άσχημα ήταν τα νέα για τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία επανήλθε χθες (10/12) με νέα εκπομπή στο Mega, προσφέροντας ακόμη μια όμορφη βραδιά.

Expand player

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δεν ήταν μόνος σε αυτό το αφιέρωμα στην επιτυχημένη πορεία του. Δίπλα του βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες: η εκρηκτική Josephine, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και οι στιχουργοί Ηλίας Φιλίππου και Βίκυ Γεροθόδωρου και special guest η Λένα Ζευγαρά.

Η μητέρα του Πέτρου Ιακωβίδη, Χρύσα, ερμήνευσε μαζί του, σε μία πολύ συγκινητική στιγμή, το τραγούδι «Κοριτσάκι μου». Η αδελφή του Μορφούλα μοιράστηκε τη σκηνή με τον ταλαντούχο δημιουργό στο νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι «Δεν θέλω να σε θέλω».

Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια να ετοίμασε μία γεμάτη εκπομπή, ωστόσο η αλήθεια είναι πως στον δρόμο της βρέθηκε από τη μία το μεγαθήριο που λέγεται Μουντιάλ, με το παιχνίδι της Αγγλίας απέναντι στη Γαλλία να σημειώνει 43,1%.

Κάπως έτσι... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δραματικές στιγμές για τη Ρούλα Κορομηλά: «Αρκετές φορές φοβήθηκα ότι δεν θα καταφέρω! Από το 2007 δίνω μάχη με...» (Video)

Τύφλα να' χει η Ρούλα Κορομηλά: Αυτή η γυναίκα "αλάλαζε" στο πέρασμα του Πάνου Μιχαλόπουλου