Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τύφλα να' χει η Ρούλα Κορομηλά: Αυτή η γυναίκα "αλάλαζε" στο πέρασμα του Πάνου Μιχαλόπουλου

Δεν το γνώριζε κανείς!

8 Δεκεμβρίου 2022 11:45
Τύφλα να' χει η Ρούλα Κορομηλά: Αυτή η γυναίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80' και 90' που γοήτευε τα πλήθη στο πέρασμα του. Πολλές ήταν οι γυναίκες που τον ερωτευτήκαν και ανάμεσα σε αυτές η γνωστή γυμνάστρια Σοφία Παθέκα. Με την ευκαιρία, δείτε το ανεπανάληπτο «καρφί» Πάνου Μιχαλόπουλου προς τη Ρούλα Κορομηλά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σοφία Παθέκα είχε μιλήσει για τις ένδοξες στιγμές της καριέρας της. Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πλατωνικό της έρωτα με τον γόη των 90’s, Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», σχολίασε με χαμόγελο αμηχανίας και παραδέχτηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει ιδέα για τα συναισθήματά της τότε.

Περιζήτητος γαμπρός ο Πάνος Μιχαλόπουλος - "Σκεφτόμαστε να πάμε σε γάμο..."

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου είχε μιλήσει σε παλιαότερη συνέντευξή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Με την ευκαιρία, δείτε τον λόγο "κόλαφο" του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Ο ηθοποιός είναι θετικός σε αυτή την ιδέα και μάλιστα είπε ότι θα ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας κάνοντας διπλό γάμο μαζί με τον γιό του, ενώ θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share