«Μπουρλότο» στο Maestro - Η βία που υφίσταται η Μαρία πυροδοτεί εξελίξεις στο νησί

Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega

Η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 22:40, στο Mega, με νέο επεισόδιο. Στο τελευταίο επεισόδιο του «Maestro» είδαμε πως: Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν. Το νήμα της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται. Οι ήρωες αποκαλύπτονται, παρασύρονται από τα πάθη τους και έρχονται αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά.

Expand player

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 22:40, στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο: «Η μεγάλη χίμαιρα» θα δούμε πως: Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί. Ο Ορέστης και η Κλέλια θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι’ αυτή.

Σπάραξε για την Χαρούλα Αλεξίου η Δούκισσα Νομικού: «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω...»

Με ένα σπαρακτικό σχόλιο θέλησε να εκφραστεί η Δούκισσα Νομικού στο Instagram προς το πρόσωπο της Χαρούλας Αλεξίου, αναφορικά με την τρομερή σκηνή που μας χάρισε η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια στο τρίτο επεισόδιο της σειράς Maestro.

Η σπουδαία τραγουδίστρια μοιράστηκε την εν λόγω σκηνή με τους ακολούθους της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ανεξερεύνητη η ψυχή σαν μπει μέσα της η αγάπη», με την Νομικού να απαντά «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω! Είστε εξαιρετική, σπουδαία και ως ηθοποιός!! Όλοι είστε υπέροχοι.»

Στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης (3/11), είδαμε την διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια να εξιστορεί μέσα από αναδρομές στο παρελθόν, την διαδρομή της μέχρι το σήμερα και τον ανεκπλήρωτο έρωτά της με τον Διονύση, στα νεανικά τους χρόνια.

Σε κάποιο σημείο βρίσκονται οι δυο τους ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, με την ίδια στην αγκαλιά του να του μιλά και όταν θυμάται την τελευταία φορά που ήρθαν κοντά ερωτικά, ο Διονύσης αφήνει την τελευταία του πνοή, ενώ λίγο αργότερα την βλέπουμε να κλαίει έξω από το νεκροταφείο στην κηδεία του.

Η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε ένα βίντεο από την συγκινητική σκηνή και λίγο αργότερα, με διάθεση να τρολάρει τον εαυτό της, μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του τρίτου επεισοδίου, όπου φαίνεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να δίνει προφανώς οδηγίες κι εκείνη να κλαίει στην αγκαλιά της τηλεοπτικής κόρης της.

«Αχ, τι άσχημη που είσαι όταν κλαις…», σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σπάνια φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου σε ηλικία 16 ετών - Αγνώριστη με κοντό μαλλί!

Ελληνίδα μάνα η Χάρις Αλεξίου: «Τον γιο μου τον καμαρώνω γιατί είναι...»