Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελληνίδα μάνα η Χάρις Αλεξίου: «Τον γιο μου τον καμαρώνω γιατί είναι...»

Τι εξομολογήθηκε;

25 Οκτωβρίου 2022 13:19
Ελληνίδα μάνα η Χάρις Αλεξίου: «Τον γιο μου τον καμαρώνω γιατί είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου έχει παραδεχθεί, ότι ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου, είναι υιοθετημένος από την ίδια, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται στους φόβους που είχε, όταν είχε προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο» δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο δεύτερος σύζυγος της τραγουδίστριας.

Με την ευκαιρία, ερωτηματικά εγείρει το σχόλιο του Μάνου Θεοφίλου για το δεύτερο γάμο της μητέρας του.

γιος χάρις αλεξίου

Το καμάρι της Χαρούλας Αλεξίου

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια είχε δηλώσει για τον μονάκριβο γιο της σε παλιότερη συνέντευξη: «Έχω ένα γιο που με προσέχει, με αγαπάει, με φροντίζει, τον καμαρώνω γιατί είναι πολύ δημιουργικός, είναι πολύ γλυκό παιδί και ξέρει τι θέλει. Είμαι άνθρωπος που μπορεί να κλάψει. Έχω νιώσει την μελαγχολία, την εσωστρέφεια σε στιγμές έντασης και κεφιού, σε πολλά live δικά μου. Νομίζω είμαι και μοναχική και εσωστρεφής.

Όχι πολύ μοναχική, αλλά είμαι. Δεν θέλω να την κάνω φίλη μου την μοναξιά. Δεν μ’ αρέσει. Η μοναξιά είναι αρρώστια…

Δεν θα μπορούσα να ζήσω αν δεν είχα το χιούμορ, θα είχα αρρωστήσει. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη δυνατότητα να γελάω, ακόμη και εις βάρος του ίδιου μου του εαυτού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share