Άναυδη η Ζέτα Μακρυπούλια: Χαμός και ρεζιλίκια στο «Ρουκ Ζουκ» που έφεραν αμηχανία (Video)

Δε φαντάζεστε τι συνέβη!

Το Ρουκ Ζουκ επέστρεψε και μαζί του επέστρεψαν και οι… στιγμές απείρου κάλλους που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή η Ζέτα Μακρυπούλια έμεινε άναυδη.

Expand player

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε μία ομάδα να αποτυγχάνει σε μία από τις πιο εύκολες ερωτήσεις που έχουν μπει στο παιχνίδι. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Όταν λοιπόν οι παίκτες κλήθηκαν να ονοματίσουν πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων που βρίσκονται τώρα στη Βουλή, έμειναν… άλαλοι και δεν έδωσαν καμία απάντηση. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Δείτε το βίντεο στο 4ο λεπτό και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Επιτέλους το ανακοίνωσε η Ζέτα Μακρυπούλια! Ο γάμος και το μωρό που περιμένει!

Εδώ έχουμε 2 ειδήσεις, που ανακοινώθηκαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και έχουν διχάσει όπως φαίνεται όχι μόνο τους αναγνώστες αλλά και την ίδια την Ζέτα Μακρυπούλια!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την άρχη – που θα λεγε κι ένας νεοσός δημοσιογράφος στα πρώτα του ρεπορτάζ…μη σου πως και στα πολύ ύστερα! Με την παρουσιάστρια να έχει χρειαστεί, λόγω της εγκυμοσύνης που επικαλείται το «Yes Magazine», να βρεθεί στο μαιευτήριο και να συζητήσει με το γιατρό της.

Όταν βρέθηκαν στο γραφείο του γυναικολόγου, οι δυο τους ανησύχησαν με τη στάση του, ρωτώντας τον τι συμβαίνει. Εκείνος, από την πλευρά του, της εξήγησε πως η γέννα, που πλησιάζει, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά της Ζέτας, η οποία πρέπει να γεννήσει με καισαρική, καθώς ο φυσιολογικός τοκετός είναι επικίνδυνος για μια γυναίκα άνω των 40 ετών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κι όμως δεν ήταν η Ολυμπίου: Ο άγνωστος μεγάλος έρωτας του Μιχάλη Χατζηγιάννη πριν γνωρίσει τη Μακρυπούλια - Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη Ζέτα (photos)

Σε πελάγη ευτυχίας η Ζέτα Μακρυπούλια - Της έκαναν νωρίς γνωστά τα νέα!