Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανες και…»

Τι αποκάλυψε;

30 Σεπτεμβρίου 2022 13:04
Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανες και…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Zέτα Μακρυπούλια πριν καιρό βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και τη Φαίη Σκορδά και μίλησε για το Ρουκ Ζουκ.

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη και αφού υποδέχτηκε τη Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό η Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε κάτι για την ίδια που δεν θε ξεχάσει ποτέ. Παράλληλα, δείτε πασίγνωστος ηθοποιός στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά μας είπε πως όταν ξεκίνησε το site της, η Ζέτα Μακρυπούλια της είχε πει αμέσως ναι όταν της πρότεινε να κάνουν κάτι μαζί για το καινούριο της site.

Δείτε το βίντεο

«Μη σε στενοχωρήσω Νίκο αλλά...» - «Κάρφωσε» τον Μουτσινά η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια εντοπίστηκε σε νυχτερινή της έξοδο από την κάμερα του Alpha, με την ίδια να σχολιάζει τη δήλωση του Νίκου Μουτσινά, που θέλει να ξεκινά νωρίτερα την εκπομπή του, για να είναι ανταγωνιστικός στην τηλεθέαση.

Ωστόσο την απάντηση της Ζέτας, τόσο στη δήλωση του, όσο και στο αν κοιτάει η ίδια τα νούμερα τηλεθέασης δεν την περίμενε κανείς.

Και μπορεί ο Μουτσινάς να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να ανεβάσει τα ποσοστά του, ωστόσο είναι αλήθεια ότι από πέρσι υπάρχει μια πτωτική τάση, με τον αγαπημένο παρουσιαστή να παραμένει παρ' όλα αυτά στο δυναμικό του ΣΚΑΙ. Φαίνεται πάντως ότι μέχρι στιγμής ότι... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share