«Σφαγή» πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1: «Σκοτώθηκαν» Γιώργος Λιάγκας - Δούκισσα Νομικού! Ζήτησε να αποδεσμευτεί η παρουσιάστρια

Πως μεταπείστηκε τελικά;

Τρομερό το παρασκήνιο φωτιά από τον ΑΝΤ1! Τι συνέβη και η Δούκισσα Νομικού ζήτησε να αποχωρήσει από το Πρωινό και το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα; Το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου σας έχουν τις πληροφορίες.

Expand player

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν Γιώργος Λιάγκας και Δούκισσα Νομικού «σφάχτηκαν» αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης! Ο πρώτος φαίνεται να είπε... «πολλά» στην συμπαρουσιάστριά του, με την τελευταία να βγαίνει από τα ρούχα της και να φτάνει σε σημείο να ζητήσει να αποδευσμευτεί και να συνεχίσει σ' άλλο πρότζεκτ του καναλιού. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής φέρεται μετά την εκπομπή της Πέμπτης και ενώ τα νούμερα σε επιμέρους εμπορικά γυναικεία κοινά ήταν πολύ χαμηλά ακολούθησε συζήτηση σε υψηλούς τόνους μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού για τις επιδόσεις της εκπομπής.

Παρότι λοιπόν την Πέμπτη ανανέωσε η ίδια το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό αυτό δεν συνέβη ποτέ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο υπήρξε και νέα ρήξη ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. Λίγο πριν βγει στον αέρα η εκπομπή η Δούκισσα Νομικού ζήτησε να μην είναι παρούσα καθώς δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Δούκισσα Νομικού έθεσε τους όρους της στο κανάλι και όπως φαίνεται έγιναν δεκτοί, καθώς οι δύο πλευρές τελικά έδωσαν τα χέρια. Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή, η οποία από την Δευτέρα επιστρέφει και με τους δύο στο πόστο τους.

Πάντως οι κακές γλώσσες λένε πως η Δούκισσα δεν θέλει να βγέλει ούτε ζωγραφιστό τον Γιώργο Λιάγκα. Για να δούμε πως θα ξεπεραστεί κι αυτό το πρόβλημα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απασχόλησαν τη showbiz κι εκείνος την έδιωξε: Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με πασίγνωστη παρουσιάστρια μετά τη Σκορδά

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1: «Διώχνει» τον Λιάγκα η Δούκισσα Νομικού - Έκτακτες αλλαγές