Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απασχόλησαν τη showbiz κι εκείνος την έδιωξε: Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με πασίγνωστη παρουσιάστρια μετά τη Σκορδά

Του την είχαν... χρεώσει

19 Σεπτεμβρίου 2022 12:00
Απασχόλησαν τη showbiz κι εκείνος την έδιωξε: Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με πασίγνωστη παρουσιάστρια μετά τη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να βλέπει αρκετές σχέσεις να του χρεώνονται μέσα στα χρόνια.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το καλοκαίρι να είναι ερωτευμένος στο πλευρό μιας γοητευτικής κοπέλας, με την οποία κιόλας συνεργάζονται.

Μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του για το συγκεκριμένο θέμα που είχε δημιουργηθεί, εντυπωσιασμένος μάλιστα πρόσφατα από την εμφάνιση άλλης γυναίκας.

Πολλοί τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου και είχαν γίνει εξώφυλλο σε αρκετά περιοδικά όπου έγραφαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η σχέση τους είναι ξεκάθαρα επαγγελματική και φιλική.

Τα λόγια... πίκρας της Ελευθερίου

Η ίδια, μάλιστα, ούσα συνεργάτιδα του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, είχε μιλήσει μετά την ξαφνική της απομάκρυνση.

«Νόμιζα ότι τελειώνουν την τηλεοπτική σεζόν τον Φεβρουάριο (γέλια). Έξι μήνες ήταν με τα πάνω και τα κάτω της… Αυτό που ήθελα να πάρω από την ελληνική τηλεόραση το πήρα σε μία ζωντανή εκπομπή με όλες τις δυσκολίες και με όλα αυτά που πρέπει να κάνεις στον αέρα… Είναι νωρίς να σου πω τι θα κάνω… Με πιάνεις εξ’ απροόπτου. Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα. Τους αγάπησα έναν έναν, νομίζω κι αυτοί».

«Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα» είπε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share