Θήβα: Δραπέτης φυλακών από την Πάτρα το πτώμα που βρέθηκε στο Μουρίκι - Αναζητούνταν 11 χρόνια

Εξονυχιστικές έρευνες από τις αρχές για τον εντοπισμό του δολοφόνου

Στην Θήβα και συγκεκριμένα στην περιοχή Μουρίκι εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα, το οποίο φέρεται να ανήκει σε δραπέτη φυλακών από την Πάτρα, ο οποίος αναζητούνταν εδώ και 11 χρόνια.

Expand player

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι πρόκειται για δολοφονία, την οποία αποδίδουν σε άτομα της νύχτας.

Επίσης, πάνω στη σορό βρέθηκε μία ταυτότητα, ενώ οι αρχές θα συγκρίνουν το DNA με εκείνο του αδερφού του που είναι στην Αλβανία.

Σημειώνεται, ότι ο άνδρας είχε δραπετεύσει το 2011 από τις φυλακές της Πάτρας, όπου ήταν κρατούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ ήταν στις αναζητήσεις της Αστυνομίας.

Τραγωδία στη Θήβα - Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος οδηγός

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο δρόμο Θηβών – Ερυθρές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 33χρονος, το αυτοκίνητο του οποίο συγκρούστηκε με φορτηγό που επιχειρούσε να στρίψει σε παρακείμενη επιχείρηση. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε, επίσης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά από τροχαίο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 33χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Επενέβη η Πυροσβεστική με ένα όχημα, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε.

Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργεί το ΑΤ Θηβών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θρίλερ στο Πήλιο: Νεκρή ηλικιωμένη από την Ελβετία που αναζητούνταν στην Νταμούχαρη

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός κοντά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς»