Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Πήλιο: Νεκρή ηλικιωμένη από την Ελβετία που αναζητούνταν στην Νταμούχαρη

Η σορός εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλία

18 Σεπτεμβρίου 2022 19:08
Θρίλερ στο Πήλιο: Νεκρή ηλικιωμένη από την Ελβετία που αναζητούνταν στην Νταμούχαρη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής μια 87χρονη Ελβετίδα, η οποία αναζητούνταν από το μεσημέρι, στην περιοχή της Νταμούχαρης.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Καστοριά: Ηλικιωμένη βρέθηκε θαμμένη κοντά σε γήπεδο

Η ηλικιωμένη βρέθηκε σε δυσπρόσιτη παραλία της περιοχής και στήθηκε επιχείρηση για να ανασυρθεί η σορός της.

Στο σημείο επιχειρήρησαν σωστικά συνεργεία στα οποία συμμετέχουν άτομα από το λιμενικό, εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ιδιωτικά σκάφη, ενώ έχει ενημερωθεί και η ΕΜΑΚ.

Φρίκη στον Βόλο: 35χρονος βρέθηκε νεκρός από τη γιαγιά του - Φέρεται να είχε χάσει τη ζωή του δύο μέρες νωρίτερα

Νεκρός από τη γιαγιά του βρέθηκε χθες το απόγευμα ένας 35χρονος άνδρας, μέσα στο σπίτι τους, στο Βόλο. Μάλιστα φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή δύο μέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 75χρονη γυναίκα σε κατάσταση σοκ μετέβη στο νοσοκομείο καλώντας σε βοήθεια. Διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στην οικία με ασθενοφόρο διαπίστωσαν το θάνατο του 35χρονου. Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου του, καθώς και γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτός από τη γιαγιά του.

Ωρωπός: Η συγκινητική ιστορία της ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της

Μία συγκινητική ιστορία βρίσκεται πίσω από την τραγωδία που σημειώθηκε την Κυριακή, 21 Αυγούστου, όταν ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της στον Ωρωπό.

Η γυναίκα, έμενε σε λυόμενο στην οδό Τεσσάρων Μαρτύρων, το οποίο ήταν και η μόνιμη κατοικία της. Καθώς ήταν κατάκοιτη, υπήρχε ένας άνθρωπος που τη φρόντιζε, ωστόσο, τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά αυτός έλειπε από το σπίτι.

Η γυναίκα, καθημερινά, με κάθε κόπο άναβε το καντήλι στο σπίτι της, το οποίο και εικάζεται ότι ήταν ο λόγος που ξέσπασε η φωτιά. Η επιβαρυμένη υγεία της δεν τής επέτρεψε να φύγει από το λυόμενο που καιγότανε, με αποτέλεσμα η ίδια να βρεθεί απανθρακωμένη.

Ωρωπός: Η συγκινητική ιστορία της ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της

Τραγωδία στον Ωρωπό: Οι 2 νεκροί και η εικόνα από το ατύχημα

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφόρησε προ ολίγου, για τους 2 ανθρώπους που έκαναν βουτιά θανάτου στο λιμάνι του Ωρωπού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στο λιμάνι της περιοχής, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ομάδα βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος έφτασε άμεσα στο σημείο και έχει ανασύρει τους δύο ανθρώπους νεκρούς, ενώ στη συνέχεια έγινε προσπάθεια ανάσυρσης και του αυτοκινήτου.

Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος θα διενεργήσει το ανακριτικό τμήμα του Λιμενικού Σώματος.

Τραγωδία στον Ωρωπό: Οι 2 νεκροί και η εικόνα από το ατύχημα

Σπαράζει καρδιές το τελευταίο μήνυμα 43χρονης που ανέβαλε τον εμβολιασμό και πέθανε: "Έχασα την ζωή μου, τα...

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο της 43χρονης Θεανώς, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Καβάλας, αφού έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό. Την ίδια στιγμή η ανάρτηση του αδερφού της στο facebook με τα τελευταία λόγια της Θεανώς συγκινούν.

Τα τελευταία λόγια της 43χρονης βρέθηκαν στο κινητό της, σε αρχείο word. Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της μετάλλαξης όμικρον.

Μάλιστα, η οικογένειά της βρήκε μήνυμα που περιέγραφε πώς η αναβλητικοτητά της να εμβολιαστεί τής κόστιζε τη ζωή, αφού είχε συνειδητοποιήσει το τέλος που ερχόταν.

«Μπήκα στο σύστημα μια φορά και είπα «άστο, άλλη φορά», ποια άλλη φορά; Δεν υπάρχει» έγραψε μεταξύ άλλων.

Το κείμενο της αδελφής του, όπως το βρήκε η οικογένεια στο κινητό της τηλέφωνο, ανήρτησε στο facebook ο αδελφός της, Ανδρόνικος Σιβρόπουλος.

Η ανάρτηση στο facebook

https://www.facebook.com/andronikos.sivropoulos/posts/10157737263429058[/OEmbe

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share