Τελειώνει η Πόπη Τσαπανίδου από το Open; Εξελίξεις με την παρουσιάστρια

Τι ισχύει για το τηλεοπτικό της μέλλον;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Η Πόπη Τσαπανίδου μετεγγράφη πέρυσι στο Open σαν μια κίνηση... ματ, καθώς πρόκειται για μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες παρουσιάστριες, αλλά οι επιδόσεις της δεν ήταν εκείνες, που ενδεχομένως θα επιθυμούσε ο σταθμός, με αποτέλεσμα να γίνεται κουβέντα για το μέλλον της.

Expand player

Τα νούμερα τηλεθέασης, άλλωστε, δεν έδειξαν πρόοδο στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν αυτής, κάτι που προβλημάτισε τους ανθρώπους του καναλιού της Παιανίας. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όμως, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην εκλογική χρονιά, που πλησιάζει, οπότε χρειάζεται κι ένα άτομο έμπειρο στην παρουσίαση, όπως είναι η Τσαπανίδου.

Η απόφαση του Open για την Τσαπανίδου

Κάπως έτσι, η ίδια αναμένεται να είναι και του χρόνου στο Open. Παρά τις όποιες διαφορετικές οπτικές υπήρξαν ενδεχομένως στις αρχές της σεζόν, οι γωνίες λειάνθηκαν και η απόλυτη εξομάλυνση ήρθε την περίοδο της έναρξης του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας. Το ραντεβού έγινε μεταξύ των δύο πλευρών πριν λίγες μέρες και συμφωνήθηκε η συνέχεια της συνεργασίας.

Θα υπάρξει, μάλιστα, λίφτινγκ στην εικόνα του δελτίου από τη νέα σεζόν σε σήματα και γραφικά. Αντίθετα ανοιχτό παραμένει το θέμα της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα καθώς ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο τέλος της σεζόν αποχωρεί με κατεύθυνση τον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το μαρτύριο της Πόπης Τσαπανίδου: «Μια εβδομάδα μετά τον πρώτο υπέρηχο, ο άντρας μου...»

Γνωστή υπουργός αποκαλύπτει: «Ήμουν καλεσμένη στην Πόπη Τσαπανίδου και μου έσπασαν τα νερά»!