Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γνωστή υπουργός αποκαλύπτει: «Ήμουν καλεσμένη στην Πόπη Τσαπανίδου και μου έσπασαν τα νερά»!

«Σου ζητάω συγγνώμη για το πάνελ»

3 Ιουλίου 2022 11:49
Γνωστή υπουργός αποκαλύπτει: «Ήμουν καλεσμένη στην Πόπη Τσαπανίδου και μου έσπασαν τα νερά»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστή υπουργός είχε αποκαλύψει πριν λίγα χρόνια ένα περιστατικό που της συνέβη στην πρώτη της εγκυμοσύνη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου!

Έχει δύο παιδιά ηλικίας 6 και 3 χρόνων και αποκαλύπτει πως συνδυάζει τις οικογενειακές υποχρεώσεις με την… πολιτική!

Δείτε επίσης: Εξομολόγηση καρδιάς από Πόπη Τσαπανίδου: «Μετάνιωσα που ήμουν...»

Η Νίκη Κεραμέως, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Happy Day τι της συνέβη στην πρώτη της εγκυμοσύνη:

υπουργός Νίκη Κεραμέως

«Όταν ήμουν έγκυος πρώτη φορά, δούλευα μέχρι τελευταία στιγμή. Μάλιστα, έτυχε να σπάσουν τα νερά μου πηγαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Ήμουν καλεσμένη σε πάνελ, ένιωσα να σπάνε τα νερά μου και η αγωνία μου ήταν τι θα γίνει το πάνελ χωρίς εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν με την Πόπη Τσαπανίδου στο Star και την πήρα τηλέφωνο και της λέω: «Πόπη, χίλια συγγνώμη αλλά νομίζω ότι μου συμβαίνει αυτό». Με ρώτησε: «Τι εννοείς νομίζεις;» και απάντησα: «Δεν είμαι σίγουρη, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Σου ζητάω συγγνώμη για το πάνελ».

Νίκη Κεραμέως: Θετική στον κορωνοϊό η Yπουργός Παιδείας

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό μέσω του μηνύματός της στην εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας στο Ζάππειο για τα 35 χρόνια από την έναρξη του Erasmus+.

Δείτε επίσης: Επιστροφή στα... Χριστούγεννα με τον κορωνοϊό - Προειδοποίηση Τζανάκη: «Θα φτάσουν 30.000 τα κρούσματα – Μετά τις 15 Ιουλίου...» (video)

Απευθυνόμενη στους καλεσμένους της εκδήλωσης, η Νίκη Κεραμέως εξήγησε ότι δεν βρίσκεται εκεί λόγω κορωνοϊού.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας, δια ζώσης, για την αποψινή εκδήλωση και τον εορτασμό με τη συμπλήρωση των 35 χρόνων από την έναρξη του προγράμματος Erasmus+. Μία επίσκεψη του κορωνοϊού που προέκυψε μόλις σήμερα το απόγευμα με κρατάει, δυστυχώς, μακριά από αυτήν την πολλή όμορφη γιορτή», είπε η κ. Κεραμέως.

Νίκη Κεραμέως: Θετική στον κορονοϊό η Yπουργός Παιδείας



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share