Ανατριχιαστικό βίντεο: 4 δολοφόνοι που αναζήτησαν τα θύματα τους στην Αγγελική Νικολούλη

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Η Αγγελική Νικολούλη, είναι μία από της πιο διάσημες και ικανές αστυνομικούς ρεπόρτερ της ελληνικής τηλεόρασης. Μέσα από την εκπομπή της "Φως στο Τούνελ", η οποία το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, που προβάλλεται από τις 3 Οκτωβρίου 1995, έχουν εξιχνιαστεί πολλές υποθέσεις.

Expand player

Ωστόσο, εκτός από τους ανθρώπους που πήγαν στη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για να εντοπίσουν στα αλήθεια τον δολοφόνο του ανθρώπου που έχασαν, υπήρξαν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι εμφανίστηκαν στην εκπομπή ως αθώοι, δείχνοντας αμέριστο ενδιαφέρον για τον εντοπισμό του δολοφόνου... το ζήτημα όμως είναι ότι ήταν οι ίδιοι οι δολοφόνοι.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 4 δολοφόνους που αναζήτησαν τα θύματα τους στην Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

«Άναψε φωτιές» με μια ατάκα της για τον θάνατο της Ίριδας η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ!

Επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες απουσίας η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για ακόμα μια φορά ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας, που έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δείτε επίσης: Το τελευταίο βασανιστικό 10λεπτο της Τζωρτζίνας - Τέλος στο «αφήγημα» της Πισπιρίγκου για την κεταμίνη (Video)

Αγγελική Νικολούλη – Η ατάκα για τον θάνατο της Ίριδας

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στο θάνατο της 6 μηνών Ίριδας και με μια ατάκα της έβαλε φωτιά στο Twitter. «Βλέπω ότι η ιστορία της Ίριδας θα φωτιστεί πιο εύκολα και η άλλη βέβαια. Η Ίριδα δίνει από μόνη της κάποια στοιχεία.

Λέγαμε παλιά και δεν ξέρω αν παρερμηνεύτηκε – το είχαμε πει πρώτη εδώ στο τούνελ- ότι μιλάει η Τζωρτζίνα μέσα από τον τάφο της. Εννοούσα ότι το στοιχείο που είχε βρεθεί, με αυτό που της χορήγησαν στο σώμα της. Η Ίριδα ήταν έξι μηνών δεν μπορούσε να μιλήσει και όμως το παιδί αυτό μιλάει…

Και το παιδί αυτό μέσα από τον τάφο του και τι κάνει; Διαψεύδει μητέρα και θεία που ήτανε παρούσες εκείνη τη νύχτα και είναι σα να λέει ότι στήσατε ένα σκηνικό. Αλλιώς έγιναν τα πράγματα λοιπόν. Τη νύχτα εκείνη έγιναν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα από ότι βλέπουμε και θα τα δούμε και στην πορεία», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Μπαλάσκας: «Με το που παραδοθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών όλο το παιχνίδι...»

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μίλησαν στην εκπομπή MEGA «Σαββατοκύριακο» οι κ.κ. Γιάννης Γλύκας, πρόεδρος των ποινικολόγων, και Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ.

«Είναι μια μακρά ανακριτική διαδικασία. Εκτιμώ ότι το θέμα αρχίζει και κουράζει. Το νέο της εβδομάδας είναι ότι ταυτοποιήθηκε ότι χορηγήθηκε φαρμακευτική κεταμίνη στη Τζωρτζίνα. Αυτό δίνει ένα στίγμα και ενισχύει τις πιθανότητες να βρεθεί η προέλευση της κεταμίνης αλλά και ποιος τη χορήγησε στο παιδί», σημείωσε ο κ. Γλύκας.

«Μια αίτηση αντικατάστασης προσωρινής κράτησης πρέπει να συνοδεύεται από νέα στοιχεία»

Σχολιάζοντας το γιατί η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν έχει προχωρήσει στο αίτημα αποφυλάκισης όπως είχε πει, ο ίδιος εξήγησε ότι «Μια αίτηση αντικατάστασης προσωρινής κράτησης πρέπει να συνοδεύεται από νέα στοιχεία. Δεν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει αμέσως την αποφυλάκισή του. Θεωρώ ότι ορθά δεν έχει κατατεθεί η σχετική αίτηση».

«Το ΕΚΑΒ πήγε και παρέλαβε τη μικρή Ίριδα και κακώς το έκανε, έπρεπε να ενημερώσει αμέσως τις αρχές. Το γιατί δεν έγινε αυτό, ερευνάται. Η υπόθεση έχει αρχίσει και σέρνεται, έχει περάσει στο στάδιο του κουτσομπολιού. Εμείς κοντεύουμε να τελειώσουμε.

Με το που παραδοθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών όλο το παιχνίδι θα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης», είπε από την πλευρά του ο κ. Μπαλάσκας αναφερόμενος στα λάθη που έγιναν στην περίπτωση της μικρής Ίριδας.

Επαρκή τα στοιχεία για τη Τζωρτζίνα

«Για τη Τζωρτζίνα, αν δεν ήταν δεμένη η υπόθεση δε θα είχαμε προχωρήσει στην προφυλάκιση με τέτοια κατηγορία. Τα στοιχεία που έχει η ΕΛΑΣ κρίνονται επαρκή», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Τρόμος» από την Αγγελική Νικολούλη: «Ανησυχώ με όσα συμβαίνουν...»

Γιάννης Μουσούλης: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη - Για ποιον λόγο χώρισαν;