Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Τρόμος» από την Αγγελική Νικολούλη: «Ανησυχώ με όσα συμβαίνουν...»

Τι φοβάται η δημοσιογράφος

7 Μαΐου 2022 10:06
«Τρόμος» από την Αγγελική Νικολούλη: «Ανησυχώ με όσα συμβαίνουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξ’ απήνης έπιασαν και τη παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» Αγγελική Νικολούλη οι σαρωτικές αλλαγές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και στο Τμήμα Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στα πρώτα λεπτά της εκπομπής της φάνηκε ιδιαιτέρως προβληματισμένη. Ο φόβος της παρουσιάστριας, που έχει βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό τις ελληνικές αρχές στην υπόθεση της Πάτρας, είναι τόσο έντονος που τον μοιράστηκε με τους τηλεθεατές. Επίσης, μία «βόμβα» έριξε η Αγγελική Νικολούλη για τις κρυφές επαφές με την Πισπιρίγκου αλλά και για την απάντηση «κόλαφος» του Μάνου για το γάμο τους.

«Γιατί τώρα αυτές οι αλλαγές; Αλίμονο αν από αυτές τις μετακινήσεις φτάσει Σεπτέμβριος και χειμώνας για να διαλευκανθεί η υπόθεση της Πάτρας. Μέχρι να ενημερωθούν οι νέοι από τους παλιούς διοικούντες δεν ξέρω αν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ανησυχώ πολύ ειλικρινά. Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί όπως πρέπει η έρευνα μετά από αυτό τον “αποκεφαλισμό”» είπε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής της.

Αγγελική Νικολούλη

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέες σοκαριστικές εξελίξεις! Η «Αγία» Ρούλα και το... «μυστικό» με την ώρα θανάτου της Ίριδας

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης σε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε δώσει στην Αγγελική Νικολούλη ακούγεται να λέει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «… δεν μπορώ να την κατηγορήσω προς την εικόνα της», με την έμπειρη παρουσιάστρια και δημοσιογράφο να αντιδρά: «Μη μου ξαναπείς για εικόνες τώρα. Πες μου αυτό που έχει μείνει τώρα, την εικόνα μου την έχεις κάνει Αγία μέχρι τώρα», για να απαντήσει ο 30χρονος: «Μα έτσι είναι Αγγελική δεν μπορώ να σου πω κάτι…»

«Ε ναι ήταν η Αγία Ρούλα», ακούγεται σε εκείνο το σημείο το σχόλιο της έμπειρης παρουσιάστριας, η οποία εμφανώς δυσανασχετεί. Παράλληλα, από το μηδέν ξεκινούν οι έρευνες πλέον για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά το κατεπείγον αίτημα της Εισαγγελίας.

Ξεκινώντας με αυτό το συγκεκριμένο απόσπασμα, το τρέιλερ για το επόμενο «Φως στο Τούνελ» ανεβάζει πάλι το θερμόμετρο της αγωνίας στα ύψη, καθώς τίποτα δεν επιλέγεται τυχαία.

Και αυτό που ακολουθεί, επίσης δεν είναι τυχαίο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού μιλά στην Αγγελική Νικολούλη, η οποία τη ρωτά: «Έχεις την υποστήριξη δηλαδή από τον άνδρα σου έτσι;», με τη φωνή της 33χρονης να ακούγεται να απαντά «αμέ», αλλά να κόβεται προτού συνεχίσει την πρότασή της.

Σε άλλο σημείο του βίντεο η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει «εγώ θεωρώ ότι τα πάντα ανιχνεύονται»… Η συνέχεια δίνεται μέσω του Instagram της Αγγελικής Νικολούλη, με μέρος της συνομιλίας των δύο γυναικών αναφορικά με τον χρόνο θανάτου της έξι μηνών Ίριδας.

Α.Ν.: «Πότε πιστεύεις ότι μπορεί να πέθανε το μωρό;»

Ρ.Π: «8 με 9 το πρωί»

Α.Ν.: «Όταν το πήγατε εκεί, λογικά σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μην σας είπαν»

Ρ.Π.:«Όχι, η ιατροδικαστής το είπε»

Α.Ν.: «Τι σας είπε η ιατροδικαστής;»

Ρ.Π.: «Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού».

Α.Ν.: «Και τι είπε; Ότι γύρω στις 8 με 9 βλέπει;»

Ρ.Π.: «Ναι»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share