Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Καθημερινή... δόση πια

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρίσκεται ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να είναι... δύσκολο να εκλείψει από αυτήν, έχοντας γράψει ιστορία και με τις δύο ιδιότητες.

Expand player

Ο ίδιος έχει τονίσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό, ότι δε θα ήθελε να επανέλθει, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, με κάποιο πρότζεκτ, παρά τις όποιες φήμες είχαν κυκλοφορήσει. Κάπως έτσι, μπορεί να μη συμμετέχει σε νέα παραγωγή, αλλά εμφανίζονται παλιότερες σε επανάληψη.

Και δεν είναι μόνο οι «Απαράδεκτοι» μια φορά την εβδομάδα στο Mega. Πέραν της ιστορικής σειράς, τον βλέπουμε στο «Φίλα τον Βάτραχό σου», με τη σειρά του ΑΝΤ1 να προβάλλεται καθημερινά στο Μακεδονία TV τον τελευταίο καιρό, δίνοντας μας έτσι... καθημερινή σχεδόν δόση Παπαδόπουλου.

Η απάντησή του για την επιστροφή

Όσον αφορά την τηλεόραση, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά από 17 χρόνια περίπου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την μεγάλη του επιστροφή στη μικρή οθόνη μέχρι και στην ίδια εκπομπή, από άλλα κανάλια. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν να είχε γίνει πρόταση από πλευράς του OPEN για να επιστρέψει ξανά. Εκτός από την μουσική εκπομπή, πολλοί ήθελαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο να επανέλθει στον ρόλο του παρουσιαστή στο εμβληματικό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος».

Ο ίδιος, όμως, δείχνει κάθετος και από τις απαντήσεις του φαίνεται πως θα λείψει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα από τη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε ότι «δεν υπάρχουν πλάνα για την τηλεόραση και ούτε θέλω να υπάρξουν. Ήταν μία τρέλα, είμαι και αγχωτικός άνθρωπος. Πριν από κάθε εκπομπή έπρεπε να διαβάζω και να σκέφτομαι ερωτήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά. «Ο γιος μου με λυπόταν και μου έλεγε, εγώ είμαι στο πολυτεχνείο, αλλά εσύ διαβάζεις πιο πολύ από εμένα».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ζαλίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αυτό το τσιφτετέλι - Δεν πίστευε στα μάτια του

«Βυθισμένος» στην φτώχεια ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα λεφτά για...»