GNTM 4: Ο 20χρονος Αιμιλιανός ξετρέλανε τους κριτές παρά την απειρία του - «Εσένα σε αγαπώ»

Ο Αιμιλιανός ξετρέλανε την κριτική επιτροπή

O 20χρονος Αιμιλιανός αν και δεν έχει καμία εμπειρία στον χώρο της μόδας, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 4 και όπως φαίνεται πήρε τη σωστή απόφαση μιας και η εμφάνισή του και οι πόζες τους κατάφεραν να ξετρελάνουν τους κριτές.

Expand player

Όπως έχουμε δει ο φετινός διαγωνισμός είναι γεμάτος εκπλήξεις και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Στο χθεσινό επεισόδιο (13/9) οι κριτές έκοψαν ένα μοντέλο με κοντά 10 χρόνια εμπειρίας, ωστόσο ο Αιμιλιανός έδειξε πως έχει έμφυτο ταλέντο και κατάφερε να περάσει.

Η οντισιόν του Αιμιλιανού που εντυπωσίασε τους κριτές

GNTM 4: Καταγγελία από νεαρό μοντέλο – «Η παραγωγή με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα για να βγω ηλίθια»

Μια καταγγελία που αφορά το GNTM προβλήθηκε στο «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τρίτης. Συγκεκριμένα, διαγωνιζόμενη ανέφερε πως η παραγωγή του GNTM την ανάγκασε να πει κάποια πράγματα στην πρώτη φάση του διαγωνισμού ώστε να τη «βγάλουν» ηλίθια.

Η νεαρή Ολυμπία Χριστοφορίδου προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media και αυτή προβλήθηκε στο «Πρωινό».

Στο βίντεο που δημοσίευσε το μοντέλο και προβλήθηκε στο «Πρωινό» ακούγεται να λέει: «Λίγα άτομα θα με καταλάβουν. Αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι στα reality και γενικά όταν βλέπετε κάτι στην τηλεόραση, είναι σίγουρα σκηνοθετημένο. Σίγουρα πολλά κλιπς θα έχουν κοπεί και θέλω να μιλήσω για το δικό μου κλιπάκι. Θα κάνω expose στην παραγωγή γιατί με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα και κράτησαν συγκεκριμένα κομμάτια και προσπάθησαν να βγάλουν εμένα ηλίθια μπας και γελάσετε λίγο. Γιατί δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον. Θα το καταλάβετε και στην πορεία»

Στην συνέχεια η νεαρή τόνισε πως η audition της «διήρκησε πάνω από 45 λεπτά και κράτησαν μόνο τα 10 δευτερόλεπτα, που ήταν η φράση που μου είπαν να πω. Και εννοείται πως δεν είμαι μόνη. Δεν είχα σκοπό να πάω και ο λόγος που αποφάσισα να μπω σε αυτή τη διαδικασία ήταν η αναγνωρισιμότητα».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώην παίκτρια του GNTM στην ταινία για τη ζωή του

Mad Clip: Ο μεγάλος έρωτας του ράπερ και... το μπλέξιμο με νικήτρια του GNTM

TAGS