Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Mad Clip: Ο μεγάλος έρωτας του ράπερ και... το μπλέξιμο με νικήτρια του GNTM

Είχε και τα... ερωτικά του μπλεξίματα ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης

2 Σεπτεμβρίου 2021 08:05
Mad Clip: Ο μεγάλος έρωτας του ράπερ και... το μπλέξιμο με νικήτρια του GNTM
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος έχει προκληθεί στο πανελλήνιο από τον τραγικό χαμό του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα, με τον γνωστό ράπερ να έχει ζήσει μια «γεμάτη» ζωή στα 34 χρόνια του, έχοντας και τις... ερωτικές του επιτυχίες.

Πέρα από την χλιδάτη ζωή του, ο ίδιος φαινόταν να είναι ευτυχισμένος, αφού τα τελευταία χρόνια είχε μια πολύ όμορφη σχέση.

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης ήταν full in love με την αγαπημένη του Αρετή, η οποία είναι μόλις 24 ετών. Οι δυο τους ζούσαν τον έρωτά τους, χωρίς ωστόσο να βιάζονται να παντρευτούν.

«Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Πριν γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι», σχολίασε ο Mad Clip για τη σύντροφό του, Αρετή, στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Κοκλώνη.

«Σε αγαπώ μέχρι το θάνατο»

Μία πολύ γλυκιά ανάρτηση είχε κάνει, επίσης, με αφορμή γενέθλια της συντρόφου του.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Mad Clip και Αρετή

Ο ξαφνικός έρωτας με την Άννα Μαρία Ηλιάδου

Τους τελευταίους μήνες, όμως, ο Mad Clip ήταν μαζί με το μοντέλο και νικήτρια του δεύτερου GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Ο 34χρονος τράπερ και το 20χρονο μοντέλο τις τελευταίες ημέρες ανήρτησαν κοινά τους στιγμιότητα στα stories τους στο instagram, τίποτα όμως δεν πρόδιδε πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι, καθώς δεν είχε γίνει γνωστό πως ο Madclip είχε χωρίσει από την επί 4 χρόνια σύντροφό του, Αρετή.

Οι δυο τους ήταν μαζί το τελευταίο διάστημα και ήταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα, πρόσφατα εθεάθησαν σε μαγαζί σε τρυφερές στιγμές και να ανταλλάσσουν φιλιά. Το ζευγάρι φαινόταν να μην νοιάζεται για τα βλέμματα των θαμώνων και να ζει τις δικές του στιγμές.

Mad Clip και Άννα Μαρία Ηλιάδου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share