Επεισόδια στην Νέα Σμύρνη: Γλέντι «Ράδιο Αρβύλα» σε Πελώνη - «Ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού καλύτερα τα έλεγε»

Απίστευτο κράξιμο από τον Κανάκη και την παρέα του

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη είχε… κέφια τη Δευτέρα (8/3) και το «Ράδιο Αρβύλα» γέμισε με νούμερα επικαιρότητας για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, χωρίς φυσικά να λείψουν από το στόχαστρό της η Αριστοτελία Πελώνη και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Expand player

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του φρόντισαν να στηλιτεύσουν όσα έγιναν στην περιοχή με το δικό τους, ξεχωριστό, τρόπο, παρουσιάζοντας αρχικά μια δημοσκόπηση ζητώντας μας το πού μας αρέσει να τρώμε ξύλο, ενώ στη συνέχεια φρόντισαν να… περιλάβουν και τα κυβερνητικά στελέχη, που υπέπεσαν σε σφάλματα στην προσπάθεια να καλύψουν όσα έγιναν.

Ράδιο Αρβύλα: «Μπηχτή» σε Κυρανάκη και Πελώνη για την Νέα Σμύρνη

Η αρχή έγινε με τον Κυρανάκη και την απόφασή του να αποκαλύψει στον αέρα το ποιος ήταν ο άνθρωπος, που ξυλοκοπήθηκε στην Νέα Σμύρνη, για να πάρει σειρά η κυβερνητική εκπρόσωπος. Η ασάφεια της απάντησής της έκαναν τους «Ράδιο Αρβύλα» να σχολιάζουν πως… ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού θα τα έλεγε πιο κατανοητά από την κ. Πελώνη, σε μια αναφορά τους εξαιρετικά εύστοχη.

Συναγερμός στο «Ράδιο Αρβύλα»: Θετικός στον κορωνοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Συναγερμός επικρατεί στο «Ράδιο Αρβύλα», αφού θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με τους συνεργάτες του στην εκπομπή να αναφέρονται στο ζήτημα.

Η σημερινή εκπομπή ξεκίνησε με τον Αντώνη Κανάκη να ενημερώνει λίγο αργότερα τους τηλεθεατές για την δεύτερη συνεχόμενη απουσία του Στάθη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήρθε μες στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Ράδιο Αρβύλα: Με κορωνοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης, ο συνεργάτης της εκπομπής είναι τελικά θετικός στον κορωνοϊό, μετά το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ που υποβλήθηκε χθες το πρωί. Για τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα δεν θα τον βλέπουμε στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Σε ζωντανή σύνδεση που είχαν μαζί του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε ότι είναι θετικός, χωρίς να έχει πολλά συμπτώματα από τον ιό.

Ο δημοσιογράφος θα πρέπει να κάνει την απαιτούμενη και απαραίτητη καραντίνα του στο σπίτι, προφυλάσσοντας τους γύρω του και σε λίγες ημέρες όταν η υγεία του το επιτρέψει θα τον δούμε και πάλι στο πλατό της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

ΒΙΝΤΕΟ που σαρώνει με Γιώργο Τράγκα – «Άντε γαμ@@ μαλ@@» - Χαμός με Ράδιο Αρβύλα!

«Κεραυνοί» από «Ράδιο Αρβύλα» για Κούγια: «Τι ντροπή είναι αυτή…»