Τραγική εξέλιξη για την Φαίη Μαυραγάνη - Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες

Εφιαλτικές ώρες!

Η Φαίη Μαυραγάνη το τελευταίο διάστημα είχε επιδείξει μια πτώση στην τηλεθέαση και τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε και χτες (12/12)!

Expand player

Η παρουσιάστρια του Open δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή, ενώ βρέθηκε αρκετές μονάδες πίσω από την πρώτη θέση στο σύνολο, την οποία και κέρδισε ο Γιώργος Αυτιάς και το ΣΚΑΙ!

Η Φαίη Μαυραγάνη έκλεισε στο 15,9% που κακό δεν το λες ενώ στο δυναμικό κοινό τερμάτισε πρώτη με 16,1%!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής (12.12) ημέρας στην πρωινή ζώνη:

«Δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί...» - «Πάγωσε» τον Νίκο Μάνεση με τα λόγια της η Φαίη Μαυραγάνη

«Πάγωσε» ο Νίκος Μάνεσης με τα λόγια, που άκουσε από την Φαίη Μαυραγάνη, με την παρουσιάστρια να αναφέρει το λόγο, που δε θα μπορούσαν οι δυο τους να είναι μαζί.

Ειδικότερα, καθώς η συζήτηση στην εκπομπή Direct βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Τάκης Χατζής θέλησε να την μεταφέρει στην γνωριμία που είχε ο καλεσμένος του με την σύζυγο του. Αμέσως πριν, όμως, μέσω skype, η Φαίη Μαυραγάνη εμφανίστηκε στο παράθυρο, την ώρα που ο άνδρας της μιλούσε για οριστικό τέλος.

«Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς» σημείωσε χαρακτηριστικά, η δημοσιογράφος.

«Με όλες τις έννοιες τον θαυμάζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος είναι υπόδειγμα συζύγου, επαγγελματία, ανθρώπου. Καθαρός, δίκαιος, τίμιος, δυναμικός και μπορώ να μιλάω άλλη τόση ώρα για τα καλά του Νίκου».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απέναντι στον Νίκο Μάνεση η Φαίη Μαυραγάνη - Χαμός στο σπίτι με την εξέλιξη

«Ήμουν ήδη έγκυος όταν…» - Η αποκάλυψη που τρόμαξε τον Νίκο Μάνεση και την Φαίη Μαυραγάνη