Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ήμουν ήδη έγκυος όταν…» - Η αποκάλυψη που τρόμαξε τον Νίκο Μάνεση και την Φαίη Μαυραγάνη

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια;

17 Νοεμβρίου 2020 15:07
«Ήμουν ήδη έγκυος όταν…» - Η αποκάλυψη που τρόμαξε τον Νίκο Μάνεση και την Φαίη Μαυραγάνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη τρόμαξε τον Νίκο Μάνεση και την Φαίη Μαυραγάνη, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στην περίοδο, όπου ήταν έγκυος, ενώ συνεργάζονταν στην ίδια εκπομπή, χωρίς οποιοσδήποτε να γνωρίζει το παραμικρό.

Η δημοσιογράφος, που μαζί με τον έτερο παρουσιαστή έδειξε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, είχε καθίσει στο «Όλα τρέλα» απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού και μίλησε για όλα: από τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση μέχρι και τον ιστορικό τσακωμό Τατσόπουλου - Σταυρίδη που είχε γίνει στην εκπομπή της.

«Ένεκα της κρίσης... Ο Νίκος έχει πει ότι προκειμένου να λειτουργεί ως οικογενειάρχης θα μοίραζε ακόμα και πίτσες. Δεν μοιράζει πίτσες, φέρνει την Ελλάδα γύρο», είπε αναφερόμενη στη δουλειά που κάνει τώρα ο σύζυγός της, Νίκος Μάνεσης, ενώ αποκάλυψε ότι την περίοδο που παρουσίαζαν μαζί εκπομπή και κανείς δε γνώριζε ότι είναι έγκυος: «Όταν κάναμε εκπομπή με τον Νίκο ήμουν ήδη έγκυος. Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, κανείς δεν ήξερε ότι παντρευτήκαμε».

Όσο για το τι έκανε όταν απολύθηκε από τον ΑΝΤ1; «Από τον ΑΝΤ1 έφυγα το Δεκέμβριο του 2011 και βρέθηκα στο διαδικτυακό κανάλι τον Μάρτιο του 2012. Αυτούς τους δύο μήνες έφτιαξα τόσα πολλά γλυκά που ο Νίκος μου είπε "Έλεος! Βρες δουλειά χθες"! Έχω μια μεγάλη αδυναμία στο να φτιάχνω τέτοιου είδους πράγματα κι έχω σκεφτεί ότι μπορεί να κάνω κάτι σχετικό», είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν θέλησε να γίνει σουπερστάρ, απάντησε: «Δεν ήμουν ο άνθρωπος που μπήκα σε αυτή τη δουλειά με τη λογική να γίνω η σουπερστάρ. Δεν το διεκδίκησα ποτέ αυτό. Αυτή την έκθεση εγώ δεν τη θέλω. Είναι κάτι άλλο, έξω από μένα. Θέλω να δουλεύω ησύχως. Αν γίνεις Στάη, δε δουλεύεις ησύχως. Σ' ακολουθούν με ένα τρόπο άλλο στη ζωή σου κι εγώ αυτή την ακολουθία δεν τη θέλω».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ιστορικός τσακωμό Τατσόπουλου - Σταυρίδη που είχε γίνει στην εκπομπή της: «Είχα καλέσει τον Τατσόπουλο σε ένα προηγούμενο πάνελ και ήταν ήρεμος, ήσυχος, συνεννοήσιμος, διαχειρήσιμος. Σε αυτή την εκπομπή λοιπόν έχε4ουν κάτσει ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Στέλιος Σταυρίδης δίπλα, δεν γνωρίζονται και επικρατεί μια νηφάλια ατμόσφαιρα μέχρι και βαρετή κάποια στιγμή. Λίγο πριν το τέλος λοιπόν, στο τελευταίο τέταρτο, ο Στέλιος Σταυρίδης αρχίζει και φορτώνει -ήταν άνθρωπος που αυτό που πίστευε το έλεγε πολύ έντονα. Ο Πέτρος Τατσόπουλος τα έχει πάρει όλα αυτά που έχει πει ο Στέλιος Σταυρίδης εντελώς ανάποδα και έρχει αρχίσει και ξεφυσάει. Σε χρόνο ντετέ πετάει τα μικρόφωνα, αρχίζει το βρισίδι, σηκώνεται και φεύγει και γίνεται το απίστευτο μέσα από το κοντρόλ», δήλωσε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share