Στα σύννεφα πετούν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Έκαναν χαμό

Στα σύννεφα πετούν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, οι οποίοι συνεχίζουν να κάνουν εξαιρετική δουλειά στην πρωινή ζώνη για το Star, βλέποντας τον αντίκτυπο στα νούμερα τηλεθέασης.

Expand player

Το ζευγάρι κάθε μέρα εμφανίζεται και καλύτερο στην παρουσίαση της εκπομπής «Στην Φωλιά των Κου Κου», με πληθώρα θεμάτων, τόσο ψυχαγωγικού περιεχομένου όσο και αναφορικά με τα κοινωνικά φαινόμενα της επικαιρότητας.

Οι… Κούκοι, λοιπόν, επιβραβεύονται για αυτό το λόγο από το τηλεοπτικό κοινό και, κάπως έτσι, παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεών του στην τηλεθέαση, συνεχίζοντας να... μοιράζουν «χαστούκια».

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, λοιπόν, είχαν 15.6% στην πρωινή ζώνη της Παρασκευής (8/5), με το αντίστοιχο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 να μένει στο 11.7%. Η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ βρέθηκε στην 3η θέση με 11.4%, με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open να έχει 10.3% και το πρόγραμμα του Alpha να σημειώνει 7.4%.

Δείτε τα νούμερα:

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 10,3
  • STAR: Στην φωλιά των ΚουΚου 15,6
  • ANT1: Το πρωινό 11,7
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 11,4
  • Mega: Mega Magazino 4,2
  • ALPHA: Εκτός γραμμής 7,4

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου

Σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε την ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου. Το Athensmagazine.gr την βρήκε και σας την παρουσιάζει παρακάτω.

Η Κατερίνα Καραβάτου, έχει έναν σπάνιο χαρακτήρα, και όσοι την γνωρίζουν έχουν να πουν τα καλύτερα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, είναι τελείως ακομπλεξάριστη, ενώ μάλιστα έχει τρομερό χιούμορ, όπως είδαμε πρόσφατα, όταν αποκάλυψε πως κούρεψε τον γιο της και τον έκανε σαν...playmobil.

Η παρουσιάστρια και ο Κρατερός έχουν μαζί δύο πανέμορφα παιδάκια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, έχουν αποφασίσει πέραν της προσωπικής ζωής τους, να είναι μαζί και στα επαγγελματικά. Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σεζόν 2014-2016 με την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" στο epsilon tv.

Στη συνέχεια τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο "Έτοιμο το πρωινό". Από τον Οκτώβριο του 2017 μεταφέρθηκαν στο Star και ξεκίνησαν την πετυχημένη εκπομπή, "Στη φωλιά των Κουκου", η οποία σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Πάμε τώρα να δούμε που γεννήθηκε αλλά και πόσο ετών είναι!

Η παρουσιάστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Δεκεμβρίου 1973 που σημαίνει πως είναι 46 ετών! Ναι καλά διαβάσατε! Δεν μοιάζει ούτε για 35.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Δεν είμαι κομμώτρια αλλά..." - Η Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτει

Δάκρυα χαράς για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου