Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Δεν είμαι κομμώτρια αλλά..." - Η Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτει

Έμειναν άφωνοι όλοι!

1 Μαΐου 2020 09:39

Μια χιουμοριστική εξομολόγηση έκανε, πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Καραβάτου, αποκαλύπτοντας πως κούρεψε τον γιο της. Φυσικά δεν είναι η μόνη στιγμή που μοιράζεται με το κοινό αφού πρόσφατα συγκινήθηκε με ένα θέμα που αποκαλήυθηκε στον αέρα!

Μετά την προβολή της ενότητας "Τα νέα της καραντίνας", όπου προβάλλονται αποσπάσματα, ήρθε κι ένα funny σκηνικό να προστεθεί. Η Κατερίνα, λοιπόν, μίλησε για την απόφασή της να κουρέψει τον μικρό της!

Η παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε στο, ότι κούρεψε μόνη της τον γιο της Αρίωνα, διότι τα κομμωτήρια ήταν κλειστά, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να κάνει πλάκα με το αποτέλεσμα. "Κι εγώ που δεν είμαι κομμώτρια κούρεψα τον Αρίωνα. Τον έκανα σωστό playmobil. Είναι καταπληκτικό", είπε η Κατερίνα Καραβάτου. Ο Κρατερός Κατσούλης τρόλαρε με τη σειρά του την σύζυγό του.

Δάκρυα χαράς για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Δάκρυα χαράς για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μπορεί να πει κανείς, ότι έφεραν στο Star τα εξαιρετικά νούμερα από την εκπομπή τους «Στην Φωλιά των Κου Κου». Τι επίδοση, ωστόσο, είχαν;

Το ζευγάρι εν μέσω καραντίνας δείχνει να ανταποκρίνεται εξαιρετικά, παρουσιάζοντας πλούσια θεματολογία, τόσο σχετικά με τον κορωνοϊό και αρκετές ενδιαφέρουσες παραμέτρους του στην καθημερινότητά μας όσο και για αυτά που αφορούν τα τηλεοπτικά ή τη show biz. Σε μια συνέντευξη που συζητήθηκε, μάλιστα, ο Σαρμπέλ τους αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του.

Τα μηχανάκια της Nielsen, λοιπόν, κράτησαν τους… Κούκους, όπως αυτοαποκαλούνται, και πάλι στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο μοιάζει να εμπιστεύεται σε αυτούς την πρωινή ζώνη.

Όπως μπορούμε να δούμε, λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσαν 14.2% στην πρωινή ζώνη, νικώντας την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και την ψυχαγωγικού περιεχομένου εκπομπή του Open, που είχαν 12.7% και 11.3% αντίστοιχα. Την πεντάδα συμπληρώνουν η ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 με 10.5% και την ενημερωτική εκπομπή του Alpha με 10.2%.

Αναλυτικά τα νούμερα της πρωινής ζώνης:

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 11.3
  • STAR: Στην φωλιά των ΚουΚου 14.2
  • Alpha: Εκτός γραμμής 10.2
  • ΑΝΤ1: Πρωινό 10.5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12.7
  • Mega: Mega Magazino 7.2
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share