Πασίγνωστος Youtuber, πρώην αντιδήμαρχος και μια διαζευγμένη μητέρα στο Big Brother! (Video)

Το μηνιάτικο των παικτών και το δωμάτιο που θα προκαλέσει... σάλο!

Πασίγνωστος Youtuber, πρώην αντιδήμαρχος και μια διαζευγμένη μητέρα πρόκειται να μπουν στο Big Brother! Ενώ, γνωστό έχει γίνει το μηνιάτικο των παικτών, ενώ μάλιστα είδαμε και τα πρώτα πλάνα από το σπίτι.

Expand player

Τα κάστινγκ έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα ξεκινούν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην 16άδα είναι 9 γυναίκες και 7 άνδρες όπου ανάμεσά τους υπάρχουν 1 επώνυμος και 2 επώνυμες.

Επίσης, το «ροζ» δωμάτιο με το διπλό κρεβάτι και το τζακούζι που θα προκαλέσει σάλο.

Δείτε το βίντεο:

Big Brother: Δεν φαντάζεστε ποια θα είναι η "φωνή" του μεγάλου αδερφού!

Μια "βόμβα" έσκασε για το Big brother που επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ σε λίγους μήνες. Έγινε γνωστό ποια θα είναι η "φωνή" του μεγάλου αδερφού, ενώ μάλιστα είδαμε και τα πρώτα πλάνα από το σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Μεσημέρι #Yes" στο Open tv, ο άνθρωπος που θα χαρίζει τη φωνή του για κάποιες από τις στιγμές του reality θα είναι αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας της Έλενας Παπαρίζου, τον οποίο έχουμε δει και στην τηλεόραση.

Πρόκειται για τον ξάδερφο της, Γιάννη Ράμο, ο οποίος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή "After Dark" για να μιλήσει για την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα είναι κατά 99% η "φωνή" που θα ανακοινώνει στους παίκτες του big brother τι πρέπει να κάνουν μέσα στο σπίτι.

Ανατροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ποιος θα είναι ο ρόλος του στο Big Brother;

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό και συγκεκριμένα στο Big Brother βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, η οποία κλονίστηκε μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Τώρα αναρρώνει και παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή του νέου «Big Brother» που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρω1νό» η παραγωγή θέλει η φωνή να είναι άγνωστη. «Στον ΣΚΑΪ όμως θέλουν πολύ τον Αντρέα και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και προτείνουν στον Αντρέα να κάνει κάποια guest. Του πρότειναν να κάνει κάποια περάσματα. Αν όλα πάνε καλά με την υγεία του και δεχτεί θα τον δούμε», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Βόμβα»! Αυτό το όνομα αρνήθηκε να παρουσιάσει το «Big Brother»!

«Βόμβα» έσκασε στο τηλεοπτικό τοπίο με την αποκάλυψη του OPEN για το ποιος παρουσιαστής ήταν εκείνος, που αρνήθηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ, για να παρουσιάσει το νέο «Big Brother», ενώ υπάρχει πιθανότητα για «τέλος εποχής» για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Ο λόγος γίνεται για τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος παρότι είδε το κανάλι του Φαλήρου να πραγματοποιεί μια γενναιόδωρη πρόταση, είπε το «όχι», λέγοντας πως θα επιθυμούσε να τηρήσει το συμβόλαιό του με το Star, αφού ο «Τροχός της Τύχης» πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία.

Η κίνησή του αυτή έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το κανάλι του, το οποίο έχει θέσει σε προτεραιότητα την ανανέωση του δικού του συμβολαίου, ώστε να μην επαναληφθεί το λάθος της περίπτωσης της Έλενας Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία από πρώην παίκτρια του Big Brother! Όπως την γέννησε η μαμά της!

Γιώργος Τσάκας: Δείτε πως είναι 18 χρόνια μετά ο νικητής του πρώτου Big Brother!

Φρίκη! Βίασαν παίκτρια του Big Brother! (Video)