Αστέρια στην Άμμο: Η Αλκμήνη βρίσκεται στην εντατική! Πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση της;

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις!

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις 18/9 στην καθημερινή σειρά του Alpha tv, «Αστέρια στην Άμμο». Στην εντατική η Αλκμήνη!

Expand player

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 5

Η Αριάδνη συνεχίζει τις ετοιμασίες για τον γάμο της με τον Ίωνα, όμως το μυαλό της είναι καρφωμένο στον Μάξιμο. Η Αλκμήνη θα εισαχθεί στην εντατική μετά από μια σοβαρή κρίση.

Η Νίκη αντιλαμβάνεται πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Την ίδια στιγμή, η Μαριάννα κανονίζει προξενιό για τον Λουκά. Ο Μάξιμος, μετά από τις πιέσεις του πατέρα του, προσπαθεί να πείσει την Αλεξία να επισπεύσουν τον γάμο τους και να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται ημερομηνία. Η Αλεξία πηγαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου Απέργη, αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια.

Αν ήμουν πλούσιος: Τι θα δούμε στο σημερινό (18/09) επεισόδιο;

Το κρυμμένο πάθος του Βρανά για την Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί όπως θα δούμε στο σημερινό (18/09) επεισόδιο της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος".

Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Επεισόδιο 3

Ο Βρανάς κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή του στη ζωή του Σωτήρη και παίζει το χαρτί της νοσταλγίας στον παλιό του φίλο. Η Χριστίνα τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Το παλιό και καλά κρυμμένο πάθos του Βρανά για τη Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.. Σμαράγδα και Νικόλας αποφασίζουν να καταφύγουν στον αδερφό του πατέρα τους για να εισπράξει το λαχνό για λογαριασμό τους. Θα καταφέρει ο Μάνος να εμποδίσει το σχέδιό της να δώσει το λαχνό στο θείο; Ο πρόεδρος του Σίφουνα προτείνει στο Σωτήρη να λαδώσουν το διαιτητή του αγώνα…

Ο Σωτήρης σε δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη για την ομάδα και το ψέμα που θα πρέπει να πει στη γυναίκα του. Ο Στρατής κάνει πάλι την εμφάνιση του στο σπίτι της Δάφνης και καταφέρνει να αντιστρέψει το κλίμα καχυποψίας που υπάρχει για το πρόσωπό του. Η επαφή όμως με το μικρό γιο της Δάφνης θα του δημιουργήσει ενοχή για τον κλεμμένο λαχνό.. μαζί με την Κική θα πάνε για να εισπράξουν. Θα επικρατήσουν οι ενοχές ή θα επιβεβαιώσει τελικά τη φήμη του αλήτη εισπράττοντας τελικά τον κλεμμένο λαχνό;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές οι σημερινές (18/09) εξελίξεις!

Η Μαρίνα θέλει να βρει τους βιολογικούς της γονείς και οι εξελίξεις 18/9 είναι καταιγιστικές στην καθημερινή σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα".

Επίσης ξέρετε τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του "Έρωτας μετά";

Επεισόδιο 3

Η άρνηση της Κάτιας να βγει από τη φυλακή ανησυχεί πολύ την Μαρίνα που είναι αποφασισμένη να την βοηθήσει, αλλά όχι και να τη συγχωρήσει… Η Ρένα ετοιμάζει ξανά το γάμο της με τον Αντρέα. Η Μαρίνα λέει στη Μάρθα ότι θα μάθει ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς. Η Μάρθα πανικοβάλλεται στην ιδέα να μάθει η Μαρίνα την αλήθεια και κάνει ό,τι μπορεί για να την εμποδίσει. Η Μαρίνα στο Ίδρυμα θα γνωρίσει την Ιωάννα και η περίπτωσή της θα τη συγκινήσει… Ταυτόχρονα, ζητάει από τη Μάρθα κάτι που θα την οδηγήσει στα άκρα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

8 Λέξεις: Συγκλονιστικές εξελίξεις - Ο Μιχαήλ συνειδητοποιεί πως η Ηλιάνα έφυγε!

Elif Αποκλειστικό: Η ανατροπή στο... νεκροταφείο!

Έλα στη θέση μου: H απαγωγή λήγει πανηγυρικά! Τι θα δούμε σήμερα;

Έρωτας Μετά: Τραγικές εξελίξεις! Η Νόρα αρχίζει την έρευνα...

Φτερωτός Θεός: Τι θα δούμε στο σημερινό (18/09) επεισόδιο;

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr