Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Έλα στη θέση μου: H απαγωγή λήγει πανηγυρικά! Τι θα δούμε σήμερα;

Οι σημερινές 18/9 εξελίξεις!

18 Σεπτεμβρίου 2019 12:17
Έλα στη θέση μου: H απαγωγή λήγει πανηγυρικά! Τι θα δούμε σήμερα;

Η απαγωγή στην σειρά "Έλα στη θέση μου", λήγει πανηγυρικά. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 3: Ο Δαμιανός ανακαλύπτει το χρηματοκιβώτιο που κρύβει η Φαίη. Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (17/09)!

Έλα στη θέση μου εξελίξεις

Ο Δαμιανός ανακαλύπτει το χρηματοκιβώτιο που κρύβει η Φαίη και προσπαθεί να μάθει τι περιέχει. Ο Βλάσης δεν αφήνει τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα να χαρούν τη… νιόπαντρη ζωή, ενώ η Σύλβια βάζει μπροστά το κόλπο της και ζητά από τον Σήφη να απελευθερώσει εκείνη και τη Φλωρέτα, με αντάλλαγμα να του παραδώσει το γιο της Φλωρέτας, τον… Μάκη Ζούβα!

Παράλληλα, η παρέα της αυλής οργανώνει επιχείρηση απελευθέρωσης των κοριτσιών, ενώ η Φαίη παρουσιάζει την πρόταση του Μάρκου ως δική της αλλά η Ρενάτα είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε ένα τέτοιο σχέδιο. Κι ενώ η απαγωγή λήγει πανηγυρικά, μια παλιά γνώριμη των Σοφοκλέους επιστρέφει με κρυμμένους άσσους στο μανίκι της.

Έρωτας Μετά: Τραγικές εξελίξεις! Η Νόρα αρχίζει την έρευνα...

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά». Η Νόρα αρχίζει την έρευνα για το τροχαίο και την εξαφάνιση. Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Τι πρόκειται να δούμε;

Επεισόδιο 3
Το απρόσμενο φιλί Χρήστου και Ηλέκτρας φορτίζει ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση μεταξύ τους αφού με τον Κωνσταντίνο σε κώμα και την Άννα εξαφανισμένη δεν ξέρουν τι να υποθέσουν και πώς να φερθούν. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Παπαδόπουλος πεπεισμένος αναζητά τα αίτια του ατυχήματος στο περιβάλλον της εταιρίας και ζητά πρόσβαση σε αυτήν από την Αντιγόνη.

undefined

Την ίδια στιγμή, ο αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση, Γιώργος, τραβά το ενδιαφέρον της γυναίκας του, Νόρας στην υπόθεση της Άννας. Η Νόρα έλκεται τόσο πολύ απ' το μυστήριο, που αρχίζει κι ερευνά μόνη της. Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ζητάει οικονομική βοήθεια απ’ τον Ηλία πίσω απ’ την πλάτη του άντρα της, ενώ Κωνσταντίνος και Άννα, διαπιστώνουν πως υπάρχει μια ανεξήγητη αμηχανία μεταξύ τους όποτε βρίσκονται μόνοι.

Πηγή: Youweekly.gr

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share