Νέα αρχή για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Τρισευτυχισμένος!

Νέα αρχή από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα κάνει ο Γιώργος Παπαδάκης! Ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" κάνει πρεμιέρα με "φρέσκα" πρόσωπα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη δημοσιογραφική του ομάδα, αλλά και νέο πάνελ, αφού αποχώρησαν οι προηγούμενοι συνεργάτες του, θα καταγράφει από τις 06:00 το πρωί καθημερινά όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα της επικαιρότητας. Επιστροφή με... καρτούν για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Expand player

Καθημερινά, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, θα βρίσκονται φέτος οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου -όπως σας είχαμε ενημερώσει- και Δημήτρης Χριστούλιας.

Αγνώριστη: Πως είναι σήμερα η "πρώην" γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη!

Δεν θα μπορείτε να την αναγνωρίσετε! Πώς είναι σήμερα η "πρώην" γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη;

Από την πρώτη της εμφάνιση στον ΑΝΤ1 έχουν κοντεύουν να περάσουν 3 δεκαετίες! Ώριμη και μακριά από τα φώτα, η δημοσιογράφος βρέθηκε στην Επίδαυρο. Δεν φαντάζεστε σε ποια αγαπημένη σειρά έχει συμμετάσχει ο Γιώργος Παπαδάκης!

Το 1992 ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκίνησε την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ανοίγοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιδιωτική τηλεόραση, που συνεχίζεται ακάθεκτο μέχρι και σήμερα. Τότε είχε στο πλευρό του τη δημοσιογράφο Μαρία Μπαλοδήμου, μία ήπιων τόνων παρουσία, αλλά ταυτόχρονα δυναμική στο έργο της.

Από όταν σταμάτησε τη συνεργασία με την πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή δεν ξαναβγήκε μπροστά από τις κάμερες. Η δημοσιογράφος που κάνει πολύ συγκεκριμένες εμφανίσεις, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο και παρακολούθησε την παράσταση "Τhe thread", υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δείτε την 27 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη:

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν φαντάζεστε που γνώρισε τη γυναίκα του!

Ξέρετε που γνώρισε ο Γιώργος Παπαδάκης τη γυναίκα του; Δεν φαντάζεστε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει επιλέξει να είναι μαζί με την Kωνσταντίνα Παπαδέλλη την οποία και υπεραγαπά, ενώ μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά!

Ο λόγος για τον Ιάσονα και τον Φοίβο, ενώ επίσης ο δημοσιογράφος έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Κωνσταντή. Ωστόσο, ξέρετε που γνώρισε τη γυναίκα του;

Τη γυναίκα του, που είναι 14 χρόνια μικρότερή του, τη γνώρισε στον ANT1, όπου εργαζόταν κι εκείνη ως δημοσιογράφος. “Όταν παντρευτήκαμε, αποχώρησε γιατί ένιωθε ότι δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα ως η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη,” λέει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Γιώργος Παπαδάκης!

Χτύπημα σοκ στον Γιώργο Παπαδάκη: Τον κρέμασε!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr