Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Γιώργος Παπαδάκης!

Δεν του φαίνεται!

17 Ιουνίου 2019 11:18
Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Γιώργος Παπαδάκης!

Πάθαμε πλάκα! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρονών είναι ο Γιώργος Παπαδάκης; Δεν φαντάζεστε....

Πολλοί τον έχουμε στο μυαλό για πολύ μεγάλο ηλικιακά αφού τον βλέπουμε πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και ειδικά στο Καλημέρα Ελλάδα από το 1992 μέχρι και σίγουρα!

Ποια είναι η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη; Εσύ τι πιστεύεις; Τον κάνεις για 70; Τον κάνεις για 80; Κι όμως κάνεις μεγάλο λάθος!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μόλις 68 ετών μιας και είναι γεννημένος στις 04 Φεβρουαρίου του 1951!

Τι και αν τον βλέπουμε στην τηλεόραση για περίπου 30 χρόνια σε καθημερινή βάση, ο παρουσιαστής είναι νεότατος και έχει σίγουρα μπροστά του πολλά χρόνια καριέρας!

"Έχω αποδείξεις ότι με βίασε ο Γιώργος Παπαδάκης..."

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για όλα και για όλους, αλλά και για τον εαυτό του και την πορεία του μέσα στα χρόνια. Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε τις δυσκολότερες και πιο αμήχανες στιγμές που έζησε λόγω της δημοσιότητάς του, όταν μία γυναίκα άρχισε να τον απειλεί. Ήρθαν σε επαφή Μπάγια - Παπαδάκης! "Γύρνα πίσω, δεν αντέχω να..."!

Μία από τις φανατικότερες θαυμάστριές του, του έκανε τη ζωή… ποδήλατο, αφού όχι μόνο δεν τον άφηνε σε ησυχία, αλλά ξεπέρασε κάθε όριο. Ο Γιώργος Παπαδάκης περιέγραψε την εμπειρία του, αποκαλύπτοντας το ακραίο σημείο που έφτασε: «Την έλεγαν Γιούλη. Το τι είχα τραβήξει, δεν περιγράφεται. Ερχόταν κάθε μέρα στο στούντιο και περίμενε να τελειώσουμε την εκπομπή για να φύγουμε μαζί. Και της έλεγα: «Πώς θα φύγουμε μαζί, αφού είμαι παντρεμένος, αφού έχω παιδί»

Στο τέλος με απείλησε ότι θα αποκαλύψει τον βιασμό της! Λέω: «Εγώ σας βίασα;». Μου απαντάει: «Βεβαίως εσείς με βιάσατε και έχω και αποδείξεις». Μου έστελνε επιστολές, λουλούδια, δώρα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποια στιγμή σιγά, σιγά εξαφανίστηκε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share