Η Επιστροφή: Εξελίξεις βόμβα! Αυτά τα στοιχεία ''καίνε'' τον Ορέστη!

Όλα όσα θα δούμε!

Εξελίξεις-βόμβα σήμερα στην σειρά του ΑΝΤ1, Η Επιστροφή! Τα στοιχεία που καίνε τον Ορέστη που την πολύκροτη δίκη!

Expand player

Στη κοινωνική σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή» κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει και τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται…


Τετάρτη 26 Ιουνίου - Επεισόδιο 160

Ο Ζερβός ρυθμίζει με άκρα μυστικότητα και προσοχή και τις τελευταίες λεπτομέρειες από το σχέδιό του. Η Αθηνά ανακοινώνει στον Ορέστη ότι πήρε την απόφαση να φύγει, αφού επανορθώσει κάποιες αδικίες ακόμα.



Τόσο ο Κορωναίος όσο και ο Χάρης είναι επιφυλακτικοί με τις προθέσεις της Αθηνάς, σε αντίθεση με την Έλενα και τους υπόλοιπους που μοιάζουν να εμπιστεύονται πιο πολύ την μεταστροφή της.

Ο Χρήστος με την Άννα βλέπουν πως ο μόνος τρόπος να σταθούν και πάλι στα πόδια τους είναι να αλλάξουν περιβάλλον. Η Αθηνά κάνει δύο τελευταίες κινήσεις καλής θέλησης σε Νικήτα και Παύλο που θ’αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Ζερβός αισθάνεται πως πρέπει να διασφαλίσει τα στοιχεία που καίνε τον Ορέστη. Και μέσα σε αυτό το κλίμα αρχίζει η πολύκροτη δίκη Κορωναίου.

Πηγή: youweekly.gr

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανατρεπτικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (26/6)! Η Κάτια παρακολουθείται!

Ανατρεπτικές εξελίξεις σήμερα (26/6) στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1! Το αμάξι που παρακολουθεί την Κάτια!

Στη δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής… Θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Αναλυτικά το επεισόδιο

Η Κάτια για μια ακόμη φορά δεν βρίσκει τη δύναμη να ομολογήσει την αλήθεια στην Μαρίνα και συμφωνεί με τον Φώτη να την αποκαλύψει αυτός την παραμονή του γάμου της.



Η Μαρίνα με τον Μιχάλη και την Μελίτη μπαίνουν για πρώτη φορά στο καινούργιο τους σπίτι, γεμάτοι σχέδια και ευτυχισμένοι για την καινούργια τους ζωή.

Η Λίλιαν, που βασανίζεται από την απουσία της Μελίτης, αποφασίζει να ακολουθήσει τον Σταύρο και ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι θα φύγει μαζί του στην Θεσσαλονίκη.

Η Ρένα ζητάει από την Μαρίνα να την βοηθήσει σαν δικηγόρος αν χρειαστεί να υιοθετήσει ένα παιδί και η Μαρίνα δέχεται με χαρά. Ένα παράξενο αγροτικό αυτοκίνητο συνεχίζει να παρακολουθεί κρυφά την Κάτια...

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Επιστροφή: Η Άννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της στο ψυχιατρείο!

Η Επιστροφή: Ο Νικήτας φέρνει την Αθηνά στα όριά της!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr

TAGS