Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Η Επιστροφή: Η Άννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της στο ψυχιατρείο!

Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο!

18 Ιουνίου 2019 09:25
Η Επιστροφή: Η Άννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της στο ψυχιατρείο!

Εξέλιξη που ραγίζει καρδιές σήμερα 18/6 στην επιστροφή του ΑΝΤ1! Η Άννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της στο ψυχιατρείο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 154
Η Άννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της να οδηγείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των δικαστικών φυλακών. Ο Χρήστος πρέπει να στηρίξει την αγαπημένη του που μετά τον πατέρα της βιώνει το ίδιο δράμα με την ίδια της τη μάνα.

Εξελίξεις Η επιστροφή

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η Άννα βρίσκεται σε μια λεπτή ισορροπία κι αναλαμβάνει η Μαργαρίτα να την φροντίσει. Η Έλενα κι η οικογένειά της μουδιασμένοι ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας. Ο Παύλος βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία βρίσκει επιτέλους τον ένοχο για τον θάνατο του Φώτη, από την άλλη αντιλαμβάνεται πως την ευθύνη φέρει ένας άνθρωπος που έχει το ακαταλόγιστο. Στο μεταξύ η Αθηνά κολλημένη στο δικό της πλάνο θέλει να θέσει τον Ορέστη εκτός εταιρείας.

Κι ενώ η πρώην γυναίκα του Γιάνναρη επισκέπτεται τη Βίκυ στη φυλακή, ο Ορέστης αποκαλύπτει στο Στέφανο το μεγάλο μυστικό της Αθηνάς. Διαβάστε και τις εξελίξεις εβδομάδας.

Τι είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/06);

Αναλυτικά το επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 153
Η προσπάθεια της Αθηνάς να πάρει με το μέρος της, τον Παύλο, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα και τα σχέδια της ναυαγούν για ακόμα μια φορά. Κι ενώ ο Πέτρος εξομολογείται στο Ζερβό τις υποψίες του για τη Βίκυ, τα γεγονότα θα τους προσπεράσουν.

εξελίξεις Η Επιστροφή

Η ρομαντική βραδιά ανάμεσα στην Βίκυ και στον Γιάνναρη μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ο Γιάνναρης πέφτει νεκρός απ’ το χέρι της γυναίκας που ερωτεύτηκε, την αληθινή ένοχο όλων των επιθέσεων… τη Βίκυ. Το σοκ για όλους αλλά και για την ίδια τη Βίκυ θα είναι τεράστιο, ένα ντόμινο αποκαλύψεων και καταιγιστικών εξελίξεων θ’ αρχίσει να ξετυλίγεται. Η επόμενη μέρα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια και την σκληρή πραγματικότητα που τους περιμένει από’δω και πέρα.

Πηγή: Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Επιστροφή: Ο Νικήτας φέρνει την Αθηνά στα όριά της!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr!

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share