Ρίχνει μαγειρική σόδα μέσα στο νερό που βράζει το κοτόπουλο - Θα σας λύσει τα χέρια

Δοκιμάστε το

Η μαγειρική σόδα μπορεί να έχει πολλές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες, ωστόσο μην ξεχνάμε ότι χρησιμεύει πάνω από όλα στη μαγειρική.

Expand player

Εκτός από το γεγονός ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να μαλακώσει μέχρι και μια μπριζόλα, βοηθά και σε κάτι ακόμα. Το παρακάτω κόλπο θα σας βγάλει από μια άκρως δύσκολη θέση. Καθαρίστε το κοτόπουλο πιο εύκολα με μαγειρική σόδα.

Αν βάλετε 1 κ.γλ. μαγειρική σόδα μέσα στο νερό που βράζει το κοτόπουλο, τα πούπουλα θα βγουν ευκολότερα και το κρέας θα είναι λευκό και καθαρό.

Πότισε τα φυτά με μείγμα από μαγειρική σόδα και νερό - Δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 2 λίτρα νερό που θα έχετε αναμείξει με 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα, και τα φυτά σας θα αλλάξουν μορφή αμέσως.

Θα τα δείτε να ανθίζουν πιο γρήγορα από ποτέ με αυτόν τον τρόπο, ενώ και η ζάχαρη μπορεί να ωφελήσει με αυτόν εδώ τον τρόπο τα φυτά σας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το ψεκαστικό υγρό που φτιάχνουμε με βάση τις συνταγές με μαγειρική σόδα, μπορεί να διατηρηθεί μέχρι 24 ώρες στο ψεκαστηράκι μας.

Φροντίζουμε να φτιάχνουμε όση ποσότητα χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα ψέκασμα στα φυτά του κήπου και του μπαλκονιού μας, αφού μετά θα αχρηστευτεί.

Ανακάτεψε μαγειρική σόδα και υγρό πιάτων σε νερό και έριξε το μείγμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου - Ο λόγος;

Πρέπει όλοι να δώσουμε μεγάλη προσοχή για να αποφύγουμε μικρόβια που μπορεί να μας φέρουν σε κίνδυνο, ειδικά με τον ιό. Με μαγειρική σόδα, μπορούσε να εξαφανίσουμε όσα υπάρχουν μέσα στο αυτοκίνητο μας.

Μπορεί τα πλυντήρια αυτοκινήτων να είναι δελεαστικά, ωστόσο, υπάρχουν τρόποι έξυπνοι, φτηνοί, ίσως και περίεργοι, που θα μεταμορφώσουν τα αυτοκίνητά μας σε… γυαλιστερή ατραξιόν. Έτσι η μαγειρική σόδα είναι ένα υλικό φθηνό αλλά και αποτελεσματικό, καθώς καθαρίζει ακόμα και τις πιο σκληρές επιφάνειες, όπως είναι το ψυγείο.

Έτσι θα εξαφανίσετε τα μικρόβια από το αυτοκίνητο σας με μαγειρική σόδα

  • Ρίξτε 1/4 του φλιτζανιού μαγειρική σόδα σε ένα μεγάλο, καθαρό με καπάκι και στη συνέχεια προσθέστε 1/4 του φλιτζανιού υγρό πιάτων και αρκετό νερό για να γεμίσει σχεδόν μέχρι πάνω.
  • Βιδώστε το καπάκι, ανακινήστε καλά και όταν θελήσετε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, βγάλτε το "μαγικό υγρό".
  • Ανακινήστε το μπουκάλι ζωηρά, προσθέστε ζεστό νερό και ελάχιστο καθαριστικό εμπορίου και είναι έτοιμο για χρήση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανακάτεψε μαγειρική σόδα με 3 υλικά και έριξε το μείγμα στο πλυντήριο - Θα τρέξετε να το κάνετε

Έτριψε με μαγειρική σόδα τον πάγκο της κουζίνας - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε