Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έτριψε με μαγειρική σόδα το ψυγείο - Το απόλυτο τρικ που αγνοούσαμε

Ευφυέστατο!

21 Ιουνίου 2020 10:06
Έτριψε με μαγειρική σόδα το ψυγείο - Το απόλυτο τρικ που αγνοούσαμε

Πολλές συσκευές όπως το ψυγείο ή ο φούρνος είναι φτιαγμένες από inox. Το ίδιο ισχύει και για το νεροχύτη, ο οποίος είναι φτιαγμένος από παρόμοιο υλικό. Πώς γίνεται, όμως, να αντιμετωπίσετε την εμφάνιση γρατσουνιών σε αυτά; Δεν υπάρχει λόγος για να ανησυχείτε, καθώς οι ειδικοί έχουν τη λύση και για ακόμη μαι φορά κρύβεται στα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Ο λόγος φυσικά για τη μαγειρική σόδα που πραγματικά κάνει θαύματα σε θέματα καθαριότητας, τρανό παράδειγμα, η χρήση της για τους βουλωμένους σωλήνες. Η μαγειρική σόδα, εκτός από το γεγονός ότι είναι χρήσιμη στη μαγειρική, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για… τις γρατσουνιές του ψυγείου σας! Είναι οικονομική και αποτελεί ένα φυσικό, μη τοξικό καθαριστικό για τις μεταλλικές επιφάνειες.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Φτιάξτε μια πάστα με νερό και 3 κουταλάκια σόδα. Τρίψτε την επιφάνεια με το μείγμα και καθαρίστε την με νερό.

Πάρτε μαγειρική σόδα και ρίξτε την στους τοίχους - Το απόλυτο μυστικό των γιαγιάδων

Θέλετε να απολυμάνετε τους τοίχους σας, με φυσικό τρόπο; Το Athensmagazine.gr σας έχει το απόλυτο μυστικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μαγειρική σόδα.

Ως γνωστόν, η μαγειρική σόδα είναι θαυματουργή, αφού χρησιμοποιείτε σε δεκάδες πράγματα. Συγκεκριμένα, μπορείτε να τη βάλετε είτε στο φαγητό σας -δείτε εδώ τι κάνει στο κρέας-, είτε να τη χρησιμοποιήσετε στο καθάρισμα του σπιτιού σας, όπως θα σας αποκαλύψουμε σήμερα. Πρόκειται λοιπόν, για ένα κολπάκι που έκαναν στα παλιά χρόνια οι γιαγιάδες μας, οπότε όπως καταλαβαίνετε τα αποτελέσματά του θα είναι συγκλονιστικά.

Καθάρισμα τοίχου:

Είναι γεγονός, ότι μπορείτε να εφαρμόσετε τη σόδα ακόμα και στους τοίχους σας. Ειδικά εάν έχετε παιδιά που συνηθίζουν να δείχνουν το ταλέντο τους στη ζωγραφική επάνω στους τοίχους, θα σας χρειαστεί το συγκεκριμένο καθαριστικό. Ακόμα, όμως, και αν απλά ο τοίχος σας έχει λερωθεί, τότε αναμείξτε λίγο ζεστό νερό με μαγειρική σόδα και τρίψτε το λεκέ. Ύστερα καθαρίστε το σημείο με ένα βρεγμένο πανί.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share