Survivor All Star: Είναι ερωτευμένος και το "φωνάζει" ο Μπο - Το τρυφερό βίντεο με την Καρολίνα Καλυβά

Επιβεβαιώνει τoν έρωτά τους ο τραγουδιστής

Η Καρολίνα Καλύβα επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor All Star.

Expand player

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον γνωστό ράπερ Μπο, ο οποίος το 2017 συμμετείχε στο πρώτο Survivor στον ΣΚΑΪ. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει για καιρό τη σχέση του μακριά από τα media, μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψης.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Καρολίνας στο Survivor All Star ο Μπο ανέβασε πρόσφατα στα social media, μέσα από το οποίο αποχαιρετούσε την σύντροφό του για τον Άγιο Δομίνικο. Ο γνωστός ράπερ συνόδευσε το βίντεο με το τραγούδι του Βασίλη Καρρά: «Πού πας».

Survivor All Star: Ο... γίγαντας ο σκηνοθέτης άρχισε τα πλάνα - «Εγκεφαλικά» με Διάσημες και Μαχήτριες (videos)

Το Survivor All Star έχει ξεκινήσει και οι παίκτες αρχίζουν και πάλι να συνηθίζουν στην ιδέα... της επιβίωσης, ευρισκόμενοι στις κακουχίες της παραλίας.

Οι 13 παίκτες της κόκκινης ομάδας και οι άλλοι τόσοι στην μπλε θα δουν τους εαυτούς να δοκομάζονται για άλλη μια φορά, αλλά πολλές φορές δε λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης ή γυμναστικής, προσφέροντας αντίστοιχα πλάνα από το σκηνοθέτη.

Κάπως έτσι, παίκτριες σαν την Καρολίνα Καλύβα, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και όχι μόνο, μας προσφέρουν... ιδιαίτερες στιγμές με τα εντυπωσιακά τους σώματα, από αυτές που κάποιος θα μπορούσε να αποθεώσει αυτόν, που τραβά αυτά τα πλάνα, αν κι έγινε γνωστό πως η πρώτη είναι πια δεσμευμένη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άφωνοι στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" - "Πάγωσε" η Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Ουγγαρέζου

Survivor All Star: «Φωτιά» στον Άγιο Δομίνικο - Ζευγάρι ο Μπο με την Καρολίνα Καλύβα