Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άφωνοι στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" - "Πάγωσε" η Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Ουγγαρέζου

Έγινε γνωστό!

11 Ιανουαρίου 2023 17:22
Άφωνοι στο πλατό της εκπομπής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έχει γίνει ήδη με το Survivor All Star (δείτε εδώ το αποψινό 11/1 τρέιλερ) και ήδη όλες οι εκπομπές μιλούν για αυτό, με τα spoilers να πηγαίνουν σύννεφο! Μια από τις εκπομπές λοιπόν που ασχολείται εκτενώς με το ριάλιτι επιβίωσης είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να είναι εκείνος που κάνει τις αποκαλύψεις. Με την ευκαιρία, δείτε την επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Ουγγάρεζου για το Survivor All Star

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα λοιπόν μέσα από τη στήλη του είπε ποιο έπαθλο θα κερδίσουν σήμερα οι παίκτες, ποιος θα αποχωρήσει μιας και είναι Τετάρτη αλλά και ποιος παίκτης είναι ο πρώτος που θα εισβάλλει στο παιχνίδι.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η ομάδα που θα κερδίσει, θα πάρει ως έπαθλο ρύζι (δείτε εδώ ποια είναι αυτή) ενώ όσον αφορά τον παίκτη που θα φύγει αυτός θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας.

Όσο όμως για τον παίκτη που θα εισβάλλει στο survivor all star, αυτός δεν άλλος από τον Γιώργο Κόρομι, που ενώ ήταν να μπει από την αρχή του ριάλιτι λόγω ενός ατυχήματος δεν τα κατάφερε και την Κυριακή θα τον δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιοι άλλοι βρίσκονται σε αναμονή).

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθούσε έκπληκτη τα όσα έλεγε ο συνεργάτης της για το Survivor αλλά και τις ανατροπές που ήδη σημειώνονται!

Άφωνοι στο πλατό της εκπομπής 'Ελένη' - 'Πάγωσε' η Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Ουγγαρέζου

Αλαφιασμένη η Ελένη Μενεγάκη: Τι την καθυστέρησε στο σπίτι και έφτασε με την ψυχή στο στόμα στην εκπομπή;

Με κέφι και χαμόγελο καλησπέρισε σήμερα 10/1 τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο MEGA, με την ίδια μάλιστα να εμφανίζεται με τα ρούχα που φορούσε στο σπίτι της στα Μελίσσια. Με την ευκαιρία, δείτε το επάγγελμα του γιου της Άγγελου Λάτσιου.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια ήταν ντυμένη casual, φορώντας ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα στενό τζιν παντελόνι που διέγραψε υπέροχα την σιλουέτα της, ωστόσο δεν ήταν αυτά τα ρούχα που κανονικά έπρεπε να φορέσεις, παρόλα αυτά όπως αποκάλυψε δεν πρόλαβαν να την ετοιμάσουν, παρά μόνο να την βάψουν και να της χτενίσουν τα μαλλιά.

Τι συνέβη σήμερα (10/1) το πρωί στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Όπως τόνισε, μάλιστα, άργησε να ξυπνήσει καθώς δεν βρισκόταν ούτε ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος στο σπίτι ούτε και τα παιδιά της για αυτό και υπήρχε πολύ ησυχία και το μόνο που ακουγόταν ήταν η βροχή που πρόκειται ωστόσο για έναν πολύ χαλαρωτικό ήχο!

«Όπως ήρθα από το σπίτι μου, ήρθα και στην εκπομπή, απλά με φτιάξατε λίγο, με βάψατε, με χτενίσατε και τη διάθεσή μου την κουβάλησα… Καλά σήμερα τυχαία ξύπνησα… Έλειπαν όλοι από το σπίτι και ξύπνησα 10 το πρωί… Ξυπνάω πρωί, αλλά σήμερα δεν ξέρω ο χειμωνιάτικος ο καιρός μάλλον και… είδα το ρολόι 10 η ώρα και λέω «πόσα χρόνια έχω να ξυπνήσω αυτή την ώρα;»… Κοιμήθηκα νωρίς και ξύπνησα στις 10 το πρωί…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Μπορεί λοιπόν να την πήρε ο ύπνος και να βγήκε πιο ατημέλητη στην εκπομπή, ωστόσο ήταν όπως πάντα απαστράπτουσα! Μάλιστα, λίγο αργότερα, δεν δίστασε να πετάξει και μια φαρμακερή ατάκα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε χθες 9/1 στο MEGA με τους συνεργάτες της. Μπορεί να είχε μια ηχηρή απώλεια από το πλατό, ωστόσο, η ροή της θεματολογία κύλησε ομοιόμορφα. Η παρουσιάστρια πέρασε πολύ όμορφα τις γιορτές της και γέμισε τις μπαταρίες της αυτές της δυόμιση εβδομάδες εκτός τηλεόρασης.

Έκανε διακοπές εκτός Αθήνας με τον σύζυγό της και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, ενώ μαζί με την μικρή της κόρη στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους στα Μελίσσια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share