Survivor 5: Ο Βισκαδουράκης υποβλήθηκε σε επέμβαση - Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Τι είπε η γυναίκα του;

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο τις πρώτες του μέρες στη χώρα δεν μπόρεσε να χαρεί την οικογένεια του καθώς έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Expand player

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε στο πόδι του κατά τη συμμετοχή του στο Survivor, όταν το χτύπησε κατά λάθος στο ψυγείο με τον πάγο.

Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν ένας απλός τραυματισμός, όπως και νόμιζε αρχικά, αλλά χρήζει επέμβασης.

«Ήταν δυνατή η κλωτσιά, γύρισε το πόδι μου και μου είπαν ότι έχω χειρουργικό ράγισμα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Στην συνέχεια, η σύζυγός του, Κατερίνα συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενη που γύρισε, αλλά δυστυχώς μας συνέβη τώρα αυτό. Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον θυμό τους».

Μάλιστα, σήμερα το πρωί η Κατερίνα Βισκαδουράκη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται ο ηθοποιός με το πόδι του τυλιγμένο σε επιδέσμους, μετά την εγχείριση, στην οποία υποβλήθηκε.

Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Καλημέρα και από εμάς!».

Δείτε τη φωτογραφία

Survivor 5: Κόλαφος ο Βισκαδουράκης για τη Μυριέλλα - «Αυτό είναι...»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε σήμερα (1/2) στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την περιπέτειά του στο Survivor 5, με τον ίδιο να αναφέρεται με «καρφιά» στο ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή.

Ο γνωστός ηθοποιός, που γύρισε στην Ελλάδα μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη, αναφέρθηκε με αρκετές «μπηχτές» στη συνάδελφό του, τονίζοντας πως έκανε απλά μια κίνηση στρατηγικής.

Το σχόλιο του Βισκαδουράκη για το Survivor 5

«Αυτό δεν είναι love story είναι διαφημίσεις», είπε αρχικά για τη σχέση των δύο.

«Ο Κατσαούνης μας έβριζε καθημερινώς στα αγωνίσματα. Είναι πολύ περίεργος τύπος, επηρεασμένος από το χωριό του και τις συνήθειές του. Ήταν από την αρχή εριστικός. Στον τσακωμό με τον Γιωρίκα κράτησα τον Πιλίδη με νύχια και με δόντια.

Τη Μυριέλλα δεν την ήξερα πριν, μόνο από το χώρο, αλλά ήρθε πολύ διαβασμένη και με στρατηγική.

Μου έλεγε πως θέλει να φτάσει μέχρι την ένωση, επομένως νομίζω πως και το ειδύλλιο με τον τσακατσούκα ήταν θέμα στρατηγικής», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor 5: «Άγριος» καβγάς για Βισκαδουράκη και Βαλάντη - «Πλακώθηκαν» και το έκοψαν οι κάμερες

Νέα αποχώρηση στο Survivor μετά τον Βισκαδουράκη - Ταξιδεύει για Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)