Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Άγριος» καβγάς για Βισκαδουράκη και Βαλάντη - «Πλακώθηκαν» και το έκοψαν οι κάμερες

Το άγνωστο περιστατικό που βγήκε στην φόρα

28 Ιανουαρίου 2022 13:38
Survivor 5: «Άγριος» καβγάς για Βισκαδουράκη και Βαλάντη - «Πλακώθηκαν» και το έκοψαν οι κάμερες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε αρκετά να πει για το Survivor και την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο, λίγο μετά την αποχώρησή του, πραγματοποιώντας τις πρώτες του δηλώσεις στο «Love it», με μια νέα αποχώρηση να επίκειται.

Ο ηθοποιός περιέγραψε το πώς ήταν η εμπειρία του, το αρχικό casting, αλλά κι έναν καβγά με τον Βαλάντη που έκοψαν οι κάμερες.

Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη

«Αισθάνομαι περίεργα από την ημέρα που έφυγα γιατί είδα για πρώτη φορά κρεβάτι, είδα στρώμα, είδα ζεστό νερό, είδα τα μούτρα μου και τρόμαξα. Δεν περίμενα να έχουν μεγαλώσει τόσο τα μούσια μου. Ένιωσα έναν πανικό, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Το Survivor είναι το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι. Εγώ το πίστευα ότι θα φύγω αλλά από τους συμπαίκτες μου κανένας. Πριν πάω στο συμβούλιο αποχώρησης άφησα την κουβέρτα μου στον Άρη, με τον οποίο ήρθαμε πολύ κοντά. Η Ευρυδίκη είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, η ψυχή της είναι πιο βαθιά από την πληγή της, πήγε στον θάνατο και γύρισε. Στο βιβλίο μου θα γράψω δύο σελίδες για το Survivor, γιατί και η ζωή μου ήταν έναν Survivor και αυτό που συνειδητοποίησα ότι με βοήθησε και το είπα και στα παιδιά ήταν τρία πράγματα. Η συλλογικότητα, η ομαδικότητα και η προσαρμοστικότητα», ανέφερε στη συνέχεια ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Όταν μου έκαναν την πρόταση για το Survivor, λέω “σίγουρα εμένα επιλέξατε; εγώ είμαι γέρος”. Στην αρχή είπα όχι, αλλά η γυναίκα μου έγινε έξαλλη και μου έλεγε να πάω. Έμεινα πέντε εβδομάδες, είμαι ευτυχής, είχα μόνο έναν τραυματισμό στο δάχτυλο που ακόμα υποφέρω και πονάω. Αυτό συνέβη σε μία σκηνή, όταν ο Βαλάντης στενοχώρησε την Ευρυδίκη και από τα νεύρα μου τράβηξα μία κλωτσιά στο ψυγείο με τα νερά και τραυματίστηκα.

Πέρα από την τρέλα που κουβαλάει ο Βαλάντης, είναι μία ευγενική ψυχή, είναι ένα γλυκός άνθρωπος και λέει συνέχεια ευχαριστώ στη ζωή», σημείωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share