Survivor spoiler: Αυτά αναφέρει το 28σελιδο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι παίκτες

«H Acun Medya χειρίζεται τη ζωή του κάθε παίκτη που αποχωρεί για 6 μήνες»

Survivor spoiler: Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε τι γράφει το 28σέλιδο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες του Survivor 4 για να μπουν στο παιχνίδι.

Expand player

Αφορμή στάθηκε η εικόνα των παικτών κατά την επιστροφή τους στο Ελ. Βενιζέλος, όπου άνθρωποι της παραγωγής δεν τους αφήνουν ούτε να κοιτάξουν τις κάμερες.

«Για έξι μήνες, οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να εμφανιστούν παρά μόνο εκεί που τους υπαγορεύει ο παραγωγός. Για έξι μήνες, οι άνθρωποι αυτοί είναι υπόλογοι στην παραγωγή. Έξι μήνες από τη στιγμή που ο καθένας από αυτούς αποχωρεί από το παιχνίδι, χειρίζεται τη ζωή του και τη δημόσια εικόνα η Acun Medya. Επίσης, ο Τούρκος παραγωγός είναι αυτός που έχει τον έλεγχο της εικόνας που θα βγει προς τα έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Survivor 4: Σαρώνει στα στατιστικά ο Σάκης - Τρομερή άνοδος για Χαμπέρη

Survivor spoiler: Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε για το Survivor και όπως κάνουμε συχνά σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα με βάση τα στατιστικά των παικτών!

Σταθερά στη πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σαρώνει στα αθλήματα, όμως η χθεσινή του ήττα από τον Νίκο Μπάρτζη, του έριξε κάπως το ποσοστό, το οποίο έπεσε από το 80αρι στο 79,7%!

Σταθερά στη δεύτερη θέση είναι ο Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος νιώθει ωστόσο την ανάσα της Καρολίνας Καλύβα. Ο πρώτος μετρά ένα ποσοστό στις νίκες της τάξως του 74% και η παίκτρια των κόκκινων βρίσκεται στο 68,5%!

Αξίζει να αναφερθεί πως τρομερή άνοδο παρουσιάζει και η Ελένη Χαμπέρη, η οποία είναι στο 55% και βρίσκεται πολύ κοντά με πολύ ισχυρούς παίκτες, όπως η Μαριαλένα και ο Ηλίας, ενώ είναι και πάνω από άλλους όπως ο Νίκος και ο Κόρο!

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά αναλυτικά στα στατιστικά του Survivor, μετά και την εβδομάδα που μας πέρασε:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor Mega Ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 4;

Survivor spoiler 08/04: Πλακώθηκαν άσχημα Κόρο - Ηλίας! Τέλος μια μεγάλη φιλία