Πήρε ένα CD και το έβαλε σε βραστό νερό μέσα σε μια κατσαρόλα - Όταν δείτε τον λόγο θα τρελαθείτε!

Απίστευτο!

Πήρε ένα CD και το έβαλε σε βραστό νερό μέσα σε μια κατσαρόλα - Όταν δείτε τον λόγο θα τρελαθείτε!

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα παλιά σας CD! Αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, σίγουρα θα έχετε κάπου στην αποθήκη σας μία τεράστια λίστα με CD, παρά το γεγονός ότι πλέον ακούτε μουσική μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων.

Τοποθετώντας ένα CD σε βραστό νερό, το καθιστά πολύ πιο εύκολο να κοπεί σε μικρά σχήματα και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όλα τα είδη κοσμημάτων ακόμη και μια μπάλα disco!

Η Jaime Pettito λατρεύει να μετατρέπει τα παλιά, σπιτικά αντικείμενα σε «δροσερά» και μοναδικά πράγματα. Ελέγξτε το κανάλι της στο YouTube για περισσότερα εκπληκτικά έργα χειροτεχνίας, όπως αυτό παρακάτω.

Τοποθετεί μια κουτάλα πάνω από την κατσαρόλα με τα μακαρόνια. Ο λόγος;

Μερικές φορές ταλαιπωρούμαστε χωρίς κάποιον προφανή λόγο, γιατί δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να βρούμε την πιο απλή λύση στο πρόβλημα μας. Στην προκειμένη το πρόβλημα είναι μαγειρικό.

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που για να μαγειρέψουν κάνουν ολόκληρη την κουζίνα χάλια, ακόμη κι όταν απλά βράζουν νερό για μακαρόνια, η ομάδα του Athensmagazine.gr σου βρήκε τη λύση και θα χρειαστείς μία μόνο κουτάλα! Ωστόσο, να σου υπενθυμίσουμε μια ακόμη μυστική χρήση της κουτάλας για τα μακαρόνια που το πιο πιθανό είναι πως δεν την γνωρίζεις όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού.

Δείτε λοιπόν στο παρακάτω βίντεο το απόλυτο κόλπο με την ξύλινη κουτάλα που θα σας λύσει τα χέρια:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

7+1 πράγματα που απαγορεύεται να βάλετε στο πλυντήριο των ρούχων!

Ρίχνει αυτό το απλό υλικό μέσα στο πλυντήριο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! (Video)