Θυμάστε την "Σωσώ" από τα "Εγκλήματα"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Πάθαμε πλάκα!

Την «Σωσώ» από τα Εγκλήματα με τις απίστευτες ατάκες της, την θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον "κακό" ρόλο της.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 1998, ενώ το τελευταίο το 2000 και πολλοί τηλεθεατές ταυτίστηκαν με τα πρόσωπα της σειράς. Στο σημείο μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα ο "Παπαπέτρου" του Ζάχου Δόγκανου!

Σε αυτές τις προσωπικότητες που λατρέψαμε ήταν κι η Σωσώ, η σύζυγος του Αλέκου, που προσπαθούσε να σκεφτεί τρόπους να τον... ξεφορτωθεί αφού ήξερε ότι την απατά.

Πως είναι σήμερα όμως η Σωσώ ή πραγματικότητα Καίτη Κωνσταντίνου;

Θυμάστε την Πέπη από τα «Εγκλήματα»; Δείτε πως είναι σήμερα η κολλητή της Σωσώς!

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τα «Εγκλήματα»! Η Φωτεινή Μπαξεβάνη, που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Πέπης στη σειρά του ΑΝΤ1 που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, αφού ήταν κολλητή της Καίτη Κωνσταντίνου, τη ν«εγκληματική» Σωσώ!

Δείτε πως είναι σήμερα... Εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ απο τότε! Νεκροί 3 πρωταγωνιστές από τα "Εγκλήματα"!

Δείτε πώς είναι σήμερα η Σμαράγδα από το «Εμείς κι εμείς» (photos)

Την Σμαράγδα Διαμαντίδου τη γνωρίσαμε ως Σμαράγδα Λαζαρίδου στην τηλεοπτική σειρά του Mega«Εμείς κι εμείς» που έκανε πρεμιέρα το 1994. Την απολαύσαμε σε 4 κύκλους και 140 επεισόδια. Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 40 της χρόνια η Αφροδίτη από το «Άκρως Οικογενειακόν» (Photo)

Μετά το τέλος της σειράς, όμως, το 1998, εκείνη απομακρύνθηκε από την τηλεόραση. Σήμερα, ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα παιδιά της, έχοντας επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, λατρεύει το Twitter. Συνδέεται, μάλιστα, καθημερινά και μοιράζεται σκέψεις και φωτογραφίες από τη σημερινή της ζωή.Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από την τελευταία φορά που την απολαύσαμε τηλεοπτικά. Πόσο διαφορετική είναι εν έτει 2017;

Η Σμαράγδα μεγάλωσε, ωρίμασε και παρότι δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που θυμόμαστε ως μία εκ των δύο αδερφών Λαζαρίδου, παραμένει εντυπωσιακή!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα!

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Δώρα από το Big Brother!

Απίστευτο: Δείτε πως είναι σήμερα ο "Τζίμης" από την "Πολυκατοικία"!

Δείτε όλα τα Retro θέματα στο Athensmagazine.gr!