Χαλκίδα: Τραγωδία με θάνατο παιδιού 1,5 έτους!

Το κοριτσάκι δεν άντεξε...

Όταν οι γονείς του έφτασαν στα επείγοντα του νοσοκομείου της Χαλκίδας το μικρό παιδί ήδη δεν είχε σφυγμό, ενώ το ρεπορτάζ του lamiareport λέει ότι το άτυχο κοριτσάκι είχε νοσηλευτεί προ 15μερου στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, όπου οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς για κάποιο μικρόβιο στο αίμα του παιδιού.

Expand player

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι ρομά από τον καταυλισμό στο Πυρί. Το νήπιο πήγαν οι γονείς του στις 7:15' το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Χαλκίδας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το βοηθήσουν αφού διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι είχε πεθάνει.

Η νεκροψία νεκροτομή που παραγγέλθηκε θα δείξει από τι ακριβώς «έφυγε» το άτυχο κοριτσάκι.

Αποτροπιασμός στη Χαλκίδα: Λουόμενοι σκότωσαν ξιφία που βγήκε στα ρηχά για να γεννήσει! (Video)

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι λουόμενοι στην πλαζ Αστέρια της Χαλκίδας κυνήγησαν και πετροβόλησαν μέχρι θανάτου έναν θηλυκό ξιφία, ο οποίος έφτασε στην στεριά προκειμένου να γεννήσει.

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης, φαίνονται ορισμένοι εκ των παραθεριστών να κυνηγούν και να πετούν διάφορα αντικείμενα στον ξιφία, που προσπαθεί να ξεφύγει από τον ανθρώπινο κλοιό.

Καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι, αρχικά, οι λουόμενοι πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο είδος καρχαρία. Πολύ γρήγορα, ωστόσο, κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ξιφία, που είναι εντελώς ακίνδυνος.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αυτό δεν τους εμπόδισε να κυνηγήσουν και τελικά να σκοτώσουν το ψάρι, δίχως μάλιστα να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τους άνδρες του Λιμεναρχείου, για τους οποίους επίσης υπάρχουν καταγγελίες ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη στην Βοιωτία: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε κανάλι!

Αχαΐα: Καταστροφές και δυσκολίες από την κακοκαιρία!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!