Θρίλερ στον Κολωνό: Κρίσιμες ώρες για 5χρονο! Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα - Πώς ξεκίνησε η φωτιά (Video)

Εξετάζεται από τις Αρχές ο πατέρας ο οποίος φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό. Ενώ, ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στον Δήμο Σουφλίου καθώς ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που διέμενε.

Expand player

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (27/11) σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Αλκυόνης στο κέντρο της Αθήνας. Τρία αγόρια της οικογένειας νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων της Αθήνας, και δυστυχώς το ένα εξ αυτών είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Πρόκειται για έναν 5χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη, ενώ τα άλλα δύο αδέλφια του, ένα αγόρι κάτω των 10 ετών είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στο Αγία Σοφία και ένα ακόμα 12χρονο αγόρι χωρίς να διατρέχει κίνδυνο βρίσκεται επίσης στο νοσοκομείο.

Εξετάζονται από τις Αρχές οι γονείς των παιδιών και κυρίως ο πατέρας, ο οποίος κατά πληροφορίες φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Η φωτιά που δεν επεκτάθηκε, ξέσπασε πιθανώς από μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα, όμως οι αναθυμιάσεις ήταν αυτές που έριξαν τον μικρό σε κωματώδη κατάσταση, με τους γιατρούς να καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ενας γείτονας που έκανε μαλάξεις στο παιδάκι μίλησε για τις στιγμές αγωνίας. «Μαζί με την Πυροσβεστική και την αστυνομικό που ήρθε μετά, προσπαθήσαμε να σώσουμε το παιδί. Ηρθαν πολύ γρήγορα. Μένω δίπλα ακριβώς. Το ασθενοφόρο, άργησε, πέρασε τουλάχιστον ένα τέταρτο. Το παιδάκι το φέρανε κάτω κι εδώ του κάναμε μαλάξεις, δεν με άφησαν να ανέβω πάνω» λέει ο γείτονας εμφανώς χολωμένος από τα όσα αντίκρυσε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο (photos)

Αργυρούπολη: Έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοσχερώς σχολικό λεωφορείο