Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στον Έβρο: Νεκροί γιαγιά και παππούς μετά από φωτιά που πήρε το σπίτι τους - Κατέρρευσε η σκεπή και κάηκαν ζωντανοί

Εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι στην είσοδο του σπιτιού τους

5 Νοεμβρίου 2022 10:37
Ανείπωτη τραγωδία στον Έβρο: Νεκροί γιαγιά και παππούς μετά από φωτιά που πήρε το σπίτι τους - Κατέρρευσε η σκεπή και κάηκαν ζωντανοί
Φωτογραφία αρχείου: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβρος: Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στον Δήμο Σουφλίου καθώς ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που διέμενε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο ΣΚΑΪ, περίπου στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου, το σπίτι στο οποίο διέμεναν οι ηλικιωμένοι πήρε φωτιά πιθανότατα από το τζάκι με αποτέλεσμα να πέσει και η σκεπή του σπιτιού και είχε σαν αποτέλεσμα τραγικό θάνατο οι δύο ηλικιωμένοι 86 και 84 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι στην είσοδο του σπιτιού τους.

Θρήνος στη Σάμο: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι μετά από φωτιά σε σπίτι στο Παλιό Καρλόβασι

Το θρήνο σκόρπισε στη Σάμο η είδηση για φωτιά σε σπίτι στο Παλιό Καρλόβασι τα ξημερώματα της Κυριακής (30/10), η οποία αποδείχθηκε φονική.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον ΣΚΑΪ, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό εντός της οικίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 90 ετών, που σύμφωνα με την Πυροσβεστική βρέθηκε απανθρακωμένος στο μπάνιο και μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, η οποία εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο χωρίς τις αισθήσεις της, πιθανότητα λόγω αναπνευστικών θεμάτων.

Όσον αφορά για την πυρκαγιά, πιθανολογείται ότι προκλήθηκε λόγω θέματος στην κουζίνα. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, με μια άλλη φωτιά επίσης να φέρνει συναγερμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share