Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι 3 φορές που η Ρούλα Πισπιρίγκου "ήρθε σε επαφή" με την κεταμίνη πριν την ακούσει από τα ΜΜΕ (Video)

Οι αναζητήσεις της πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πριν από λίγους μήνες, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη από τις Αρχές κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της με κεταμίνη, είχε υποστηρίξει, μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ότι δεν είχε καμία απολύτως ιδέα για την εν λόγω ουσία. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την καθημερινότητα του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και την δική του αλήθεια.

Expand player

Ποιες είναι όμως οι τρεις φορές που η 33χρονη κατηγορούμενη ενδέχεται να είχε έρθει σε επαφή με την κεταμίνη πολύ πριν από τη σύλληψή της;

  • Στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 κάνει δημοσίευσε για «το νέο κόλλημα του χειμώνα», τη σειρά Αγγελική του Alpha. Στο έργο η κεταμίνη αναφερόταν ως ναρκωτική ουσία
  • Στο κρεβάτι της 9χρονης στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν πριν πεθάνει, υπήρχε κρεμασμένο το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων. Ανάμεσα στα φάρμακα που ήταν καταγεγραμμένα υπήρχε και η κεταμίνη.
  • Στις 19 Ιανουαρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει αναζήτηση μπήκε στον ιστότοπο με τίτλο αναισθητικά φάρμακα, στον οποίο εμπεριέχεται ο όρος κεταμίνη.

Οι αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο από τις 19/1/2022 ως 29/1/2022

Νέα στοιχεία σχετικά με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο δημοσιοποίησε η Γιώτα Κηπουρού στο T-live. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 33χρονη από την ημέρα που μετέφερε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο μέχρι και την ημέρα που πέθανε, έκανε αναζητήσεις με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο.

Μάλιστα στις 23/1/2022, την ημέρα που η 9χρονη έκανε εννέα επεισόδια με σπασμούς, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε “τι προκαλεί η έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό”.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Πόλντο δικηγόρος, ο Κούγιας και ο Λιάγκας - Ο περίεργος "συνασπισμός" και οι κωλοτούμπες στην υπόθεση Πισπιρίγκου (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην "αντεπίθεση" η Ρούλα Πισπιρίγκου! "Καταγγελία" για συγκεκριμένους δημοσιογράφους και δικηγόρους - Ετοιμάζει δημόσια επιστολή (Video)